Visul lui Gigi Becali s-a îndeplinit. A adus la FCSB jucătorul mult dorit. „E unicat. De 20 de ani îl caut”

Andrei Cezar 02.02.2022, 16:59
Visul lui Gigi Becali s-a îndeplinit. A adus la FCSB jucătorul mult dorit. „E unicat. De 20 de ani îl caut”

Gigi Becali este cel mai fericit după ce a reușit să îl transfere pe Malcom Edjouma (25 de ani) de la FC Botoșani. Latifundiarul spune că a căutat să aducă la FCSB un jucător de profilul francezului încă de când a intrat în fotbal, dar în tot acest timp nu a găsit unul care să îi fie pe plac.

FCSB l-a transferat pe Malcom Edjouma în schimbul a 330.000 de euro

Patronul vicecampioanei s-a înțeles cu Valeriu Eftime pentru transferul lui Edjouma, iar în schimbul acestuia va plăti 330.000 de euro și îl va ceda sub formă de împrumut la echipa moldoveană pe Denis Haruț.

După ce a reușit mutarea, Gigi Becali s-a declarat din cale afară de fericit că a putut aduce la echipă, după două decenii de căutări, un jucător la închidere care „să știe să iasă cu mingea la picior”.

Edjouma este un jucător cum eu nu am mai văzut până acum. De 20 de ani caut asta, caut un astfel de fotbalist. Un închizător, dar care să știe să iasă cu mingea la picior, care să dribleze, care să paseze, care să urce în atac și care să știe să și marcheze.

E unicat. Este genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal, dar pe care nu-l găseam”, a spus Becali, pentru Digisport.ro.

Edjouma va ajunge la FCSB peste 2 etape

Mijlocașul va semna un contract pe patru ani, dar se va alătura lotului antrenat de Toni Petrea peste două etape. Solicitarea de amânare a venit din partea lui Valeriu Eftime pentru a-i ajuta pe moldoveni să prindă un loc în play-off-ul Ligii 1.

Am convenit cu Valeriu Iftime ca să mai stea la ei și să-i ajute să prindă play-off-ul. În schimb, Denis Haruț a și părăsit cantonamentul și va pleca direct la Botoșani. Dar, Haruț este împrumutat până la vară, nu mai mult”, a mai precizat Becali.

Astfel, Edjouma va mai evolua în tricoul formației din Moldova în meciurile cu Dinamo și U Craiova 1948. El va ajunge sub comanda lui Toni Petrea înainte de 14 februarie, când se termină perioada de mercato.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro a ajuns prima dată în Liga 1 la Farul Constanța, în ianuarie 2020, dar Gică Hagi l-a dat afară după doar șapte luni. A părăsit Liga 1 pentru divizia secundă belgiană, unde a îmbrăcat tricoul celor de la KSV Roeselare. Ulterior, a semnat cu FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe