Noua vedetă a Pro TV a fost înșelată de soț. ”A luat-o pe altă cărare și s-a oprit la altă casă”

Nicu Stan 06.07.2021, 13:12

Noua vedetă a Pro TV a fost înșelată de soț. ”A luat-o pe altă cărare și s-a oprit la altă casă”. Toate amănuntele picante, în articolul de mai jos.

Emisiunea Vorbește Lumea are un nou membru. Cine este Ana Ionescu

Noua vedetă a Pro TV, Ana Ionescu, care va fi parte a emisiunii Vorbește Lumea, a fost înșelată de soț. Ana Ionescu va fi gazda emisiunii timp de o săptămână, alături de Cove, Veve, Coțofană, Viviana Sposub, dar și cu Theo Rose.

Ana Ionescu este măritată cu Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project. Cei doi sunt un cuplu de peste 16 ani și au împreună o fiică, care se numește Ilinca.

Ana a fost inselata de sotul ei, Bogdan Ionescu
Ana a fost inselata de sotul ei, Bogdan Ionescu

Ana și Tudor Ionescu mai vor un copil

De asemenea, Ana și Tudor Ionescu își doresc un al doilea copil, însă așteaptă ca fiica lor să se facă mai mare.

”Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească. Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată. Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a spus Ana Ionescu.

Cum s-a cunoscut Ana cu Tudor Ionescu

Ana Ionescu și soțul ei, solistul trupei Fly Project, s-au cunoscut pe timpul când Ana dansa în trupa în care Tudor Ionescu cânta.

”Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani. „Și de-acolo s-a născut dragostea noastră”, povestea Ana Ionescu, potrivit okmagazine.ro.

Povestea de dragoste a Anei și a lui Tudor Ionescu

Atunci, Tudor Ionescu spunea că el și soția lui au depășit bariera între viața profesională și cea personală.

”Lucram într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice trebuie să fim prieteni. Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri. Dar pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana”, mai declara Tudor Ionescu.

Ana a stat despărțită mult timp de Tudor Ionescu

În cei 16 ani de căsnicie nu a fost totul numai lapte și miere, au avut și momente tensionate. Astfel, în urmă cu doar câteva luni, Ana Ionescu dezvăluia că soțul său, Tudor Ionescu, a înșelat-o și că au fost despărțiți  o bună perioadă de timp.

”În toți acești 15 ani am trecut prin toate încercările unei relații: și prin certuri și prin despărțiri și am trecut prin această pandemie împreună. Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod”, a spus Ana Ionescu.

Ana nu i-a mai reproșat nimic lui Tudor Ionescu

Ana Ionescu s-a regăsit greu după episodul de infidelitate al soțului său. Prezentatoarea Vorbește Lumea a fost înșelată în urmă cu 11 ani.

”A fost un an greu pentru mine, pentru că încercam să-mi dau seama ce s-a întamplat. Mi-am dat seama că și eu am făcut foarte multe greșeli și am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am încheiat capitolul fără discuții, reproșuri”, a precizat Ana Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe