Ilinca Vandici, primele declaraţii despre divorţ. Ce se întâmplă în căsnicia vedetei

Antonia Iacobescu 04.07.2021, 11:12
Ilinca Vandici, primele declaraţii despre divorţ. Ce se întâmplă în căsnicia vedetei

Ilinca Vandici s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Andrei Neacşu, în 2017, iar nunta religioasă a avut loc în același an, în octombrie. Cei doi și-au unit destinele după doar nouă luni de relație. Au împreună un băiețel de 4 ani, pe Zian.

Recent, s-a zvonit că prezentatoarea de la Kanal D ar urma divorțeze de tatăl fiului său. Ilinca Vandici a infirmat toate bârfele și a vorbit despre cum merg lucrurile în căsnicia ei.

Ilinca Vandici neagă că este la un pas de divorț

Vedeta a mărturisit că est normal ca într-o relație să te mai și cerți, dar niciodată nu s-au ajuns la discuții-monstru care să-i facă să vrea să pună punct căsniciei.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a suferit enorm în relațiile trecute

Ilinca Vandici a făcut mărturisiri dureroase din trecutul său. Vedeta a povestit cum a fost înșelată în repetate rânduri de către iubit.

Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită, însă în trecut, a suferit grav în dragoste, fiind înșelată de iubit de nenumărate ori.

Cele care i-a pricinuit numeroasele dezamăgiri în dragoste este nimeni altul decât fostul fotbalist Ciprian Marica. Lângă acesta, Ilinca Vandici a trăit numeroase episoade de infidelitate. Grav este că vedeta a știut de fiecare dintre ele.

Vedeta Kanal D a dezvăluit lucruri incredibile din relația cu Ciprian Marica, spunând că a aflat de fiecare dată când iubitul ei a călcat strâmb. Destăinuirile au avut loc într-un podcast al actorului Radu Țibulcă.

”Nu știu să spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Ilinca Vandici.

‘Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: De ce ai făcut asta?. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns’, a mai adăugat vedeta tv.