Noua iubită a lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică. Tânăra e superbă, s-a afișat cu ea la film

Badea Violeta 24.06.2022, 12:51

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, este unul dintre cei mai talentați tineri din țara noastră. La doar 20 de ani ai săi, acesta i-a cucerit pe români odată cu participarea la Te Cunosc de Undeva, unde și-a demonstrat talentul artistic. De asemenea, Radu se pregătește să devină actor, fiind student la Facultatea de Teatru. Și asta nu e tot. Se pare că acestuia îi merge bine și în viața personală. Astfel, fiul lui Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânără superbă. Cei doi au fost surprinși, de curând, la film. Iată cât de bine arată noua iubită a lui Radu!

Radu Ștefan nu se mai ascunde. Cum arată noua iubită a tânărului

La doar 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este un artist în devenire, dar și un afacerist aflat la început de drum. Pe lângă talentul artistic desăvârșit, acesta are și propria afacere. Este vorba de o cafenea situată chiar în centrul Capitalei. Deși este destul de ocupat, tânărul și-a găsit timp și pentru viața sentimentală.

Se pare că acesta trăiește o poveste de dragoste cu o tânără frumoasă. Cuplul s-a afișat pentru prima oară la lansarea filmului „Elvis”. Cei doi au reușit să atragă toate privirile, prin prisma frumuseții lor.

El deja celebru și cu niște trăsături fizice cu totul deosebite, iar ea blondă și zâmbitoare, cei doi îndrăgostiți s-au completat perfect și din punct de vedere al vestimentației.

Radu Ștefan a purtat tricou și pantaloni negri, în timp ce iubita lui a optat pentru outfit în tonuri deschise. Amândoi îmbrăcaţi casual, tinerii s-au prezentat la eveniment și s-au fotografiat pe covorul roșu în ipostaze tandre.

Radu Stefan si iubita lui
Radu Stefan si iubita lui

Radu Ștefan, despre prima experiență pe scenă

Prima apariție pe scenă a lui Radu a fost alături de celebrul său tatăl, Ștefan Bănică. Cei doi au cântat împreună în cadrul unui concert susținut de către artist la Sala Palatului.

Tânărul își amintește că a fost extrem de emoționat și chiar i-au dat lacrimile la un moment dat, însă Radu a reușit să se calmeze și să facă față presiunii.

„Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun. Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul.

Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt.”, a dezvăluit Radu Ștefan, la „Te cunosc de undeva”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...