Noua emisiune a lui chef Cătălin Scărlătescu pe Antena 1. ”Bontea și Dumitrescu nici nu-și dau seama”

Badea Violeta 18.01.2022, 07:52
Noua emisiune a lui chef Cătălin Scărlătescu pe Antena 1. ”Bontea și Dumitrescu nici nu-și dau seama”

Veste uriașă pentru fanii Antena 1! Telespectatorii vor putea urmări, în curând, o nouă emisiune culinară, ce îi are printre protagoniști pe Cătălin Scărlătescu. Recent, îndrăgita vedetă a oferit câteva detalii despre noul show de cooking care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura. Iată cum s-a simțit celebrul chef la filmări!

Emisiunea care îi va avea în prim plan pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu începe în curând

Luna februarie vine cu noi surprize pentru telespectatorii postului de televiziune Antena 1. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu vor prezenta emisiunea Chefi fără limite.

Este vorba de primul show TV din țara noastră care va combina într-un mod senzațional arta gătitului cu călătoriile și aventura. Astfel, publicul se va putea bucura de un adevărat spectacol gastronomic, așezonat cu peisaje superbe și situații încărcate de suspans.

Chef Cătălin Scărlătescu se declară extrem de entuziasmat de această producție, mai ales că filmările au avut loc în Grecia, ţară de care se simte extrem de ataşat. Mai mult, vedeta a mărturisit că are un mare avantaj în fața colegilor săi, deoarece vorbește fluent limba greacă.

„Știți deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă.

În Grecia am inventat eu gastronomia, acum șase milenii! În limba greacă sunt fluent, sau asta îi las pe Bontea și Dumitrescu să creadă!”, a declarat simpaticul chef.

Chefi fara limite se va difuza incepand din luna februarie
Chefi fara limite se va difuza incepand din luna februarie

Cătălin Scărlătescu, îndrăgostit de Grecia

În noua emisiune de la Antena 1, cei trei chefi vor fi puși vor fi puşi la grele încercări. La un moment dat, aceștia vor rămâne fără ingredientele de gătit și vor fi obligați să și le procure singuri.

Această provocare nu-l sperie deloc pe Cătălin Scărlătescu. Faptul că emisiunea s-a filmat în Grecia reprezintă un mare avantaj pentru îndrăgitul chef. El a precizat că știe foarte multe lucruri despre această țară, lucru care-l va face să fie cu un pas înainea colegilor săi.

„Bontea și Dumitrescu nici nu realizează cu ce avantaj intru în competiție. În primul rând, cunosc cel mai bine Grecia, cunosc felul de a fi al localnicilor și mai cunosc și limba!

Sincer să fiu, știu doar câteva cuvinte, dar asta rămâne între noi! Am mai inventat eu câteva, să pară că vorbesc fluent, ca să îi pun în gardă”, a spus chef Scărlătescu.

Chefi fără limite se va difuza din luna februarie și îi va avea ca protagoniști pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice situație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...