Ce a gătit Majda la „Chefi la cuțite”. Concurenta „Survivor” a impresionat și la Antena 1

Daria Petrescu, Badea Violeta 29.03.2021, 16:49
Ce a gătit Majda la „Chefi la cuțite”. Concurenta „Survivor” a impresionat și la Antena 1

Majda Aboulumoausha este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. După ce a făcut senzație la „Survivor România”, demonstrând că își poate depăși limitele, mulatra a trecut la bancul de gătit și a participat pentru prima oară la „Chefi la cuțite”. Preparatul gătit de aceasta în ediția de duminică, 28 martie, i-a uimit pe cei trei jurați, care nu se așteptau la acest rezultat.

Ce a gătit Majda la Chefi la cuțite

Pentru a-i impresiona pe , Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, Majda a ales să gătească un preparat special, dulce. Ea a sperat că poate va avea la fel de mult succes cât are acasă, când fiica ei îi laudă fiecare preparat.

Puțini sunt cei care știu că Majda are propriul laborator pentru prăjituri, astfel că gătește des aceste preparate.

Majda este pasionată de gătit și a ales să prepare și la emisiunea de pe Antena 1, cu gândul că chefii vor fi impresionați de pasiunea cu care a preparat rețeta, dar și de gustul unic al acesteia.

„M-am perfecționat”

„Am un laborator, fac prăjituri, dar asta e doar pasiunea mea. Am început să gătesc prăjituri pentru că voiam să ăi dau fetșei mele prăjituri naturale, toruturi naturale, pentru că nu puteam să o țin departe tot timpul de zahăr. M-am perfecționat, să iasă cât mai bine”, a declarat Majda, înainte să se apuce de prăjitura, care avea în compoziție cremă de ciocolată și vișine.

De asemenea, Majda le-a dezvăluit juraților că prăjitura cu care a ales să se prezinte în ediția de duminică seara, este gătită pentru a doua oară. Vedeta nu s-a dat bătută, reușind să pună pe farfurii o prăjitură specială pentur care a primit trei cuțite din partea chefilor.

„Rețeta asta este foarte veche, dar eu am mai făcut-o o singură dată. Mihai, iubitul meu mi-a spus „cum să te duci la chefi cu o prpjitură pe care ai mai făcut-o o simgură dată, când tu faci cozonaci, când tu faci torutri, când tu faci cheessecake”. Dacă îmi iei înseamnă că e bine, dacă nu îmi iese nu înseamnă că nu e bine, înseamnă că trebuie să o fac până iese bine”, a explicat vedeta.

Povestea de viața impresionantă a Majdei. Și-a întâlnit tatăl după 25 de ani

Majda a povestit și un moment mai puțin plăcut din viața ei. Aceasta credea că tatăș său a murit, însă în cele din urmă, cei doi s-au întâlnit după 25 de ani.

„Eu toată viața am crezut că îmi voi cunoaște tatăl, chiar și când toată lumea mi-a spus că el nu mai este în viață. Și l-am căutat singură, în tăcere, fără ca mama să știe.

Am fost la Ambasada Libiei și am cerut celor de acolo să îi spună că are o fiică ce dorește să îi strângă mâna. Și a primit numărul lui iar după șase luni l-am sunat și ne-am cunoscut.

După 25 de ani l-am cunoscut, am stat cu el în casă. În scrisorile mele pentru Moș Crăciun îi ceream să am o masă alături de familia mea, și am avut-o, chiar dacă după 25 de ani. Și de aici și morala că nu este bine să judeci”, a povestit Majda printre lacrimi.

 

Urmăriți Impact.ro și pe