Noua cucerire a lui Cristian Boureanu. Cu cine se iubește fostul soț al Valentinei Pelinel „Ne asumăm legătura”

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 04.02.2022, 20:56

Cunoscut deja pentru legăturile amoroase cu fotomodele de succes, Cristian Boureanu nu se dezice nici în cazul celei mai recente cuceriri ale sale. Fostul soț al Valentinei Pelinel a recunoscut cu cine se iubește după ce relația de șase ani alături de Laura Dincă s-a încheiat. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o poveste intensă de dragoste, în ciuda gurilor rele care critică alegerile amoroase ale fostului politician.

Cine este cea mai nouă cucerire a lui Cristian Boureanu, fostul soț al Valentinei Pelinel

Cristian Boureanu, cel alături de care actuala soție a lui Cristi Borcea a petrecut un mariaj de șapte ani, a făcut la finalul anului trecut o nouă cucerire. După o relație de șase ani cu fosta sa iubită, Laura Dincă, Boureanu și-a găsit fericirea în brațele unei brunete focoase, pe care italienii o compară chiar cu celebra Monica Bellucci.

Cuplul s-a cunoscut în urmă cu aproape două luni de zile, după o întâlnire care a avut loc chiar pe 1 decembrie 2021. Tânăra superbă și fostul politician s-au văzut pentru prima oară la un restaurant select de pe Șoseaua Nordului și se pare că au fost loviți de Cupidon. Pentru că a fost dragoste la prima vedere, cei doi au devenit de nedespărțit din prima clipă.

Cine este noua iubită a lui Cristian Boureanu
Cristina Belciu, noua iubită a lui Cristian Boureanu

Relația celor doi, criticată de gurile rele. „Ne asumăm legătura”

Relația este cât se poate de serioasă, deși sunt împreună doar de două luni. Despre fiorii dragostei lor precum și cum au evoluat a vorbit chiar superba iubită a lui Boureanu. Cristina Belciu a recunoscut relația cu fostul soț al Valentinei Pelinel într-un interviu recent. Tânăra susține că ea și partenerul său au încercat să păstreze secretă legătura, în continuare bucurându-se de discreție în privința detaliilor intime.

Cu toate acestea, comentariile răutăcioase făcute de către celebra Monica Tatoiu la adresa fostelor iubite ale lui Cristian Boureanu, i-au determinat pe îndrăgostiți să iasă la lumină și să recunoască sincer că se iubesc. Deloc deranjați de gurile rele, Cristina și Cristian își trăiesc povestea de dragoste după propriile lor reguli.

„Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina, pentru viva.ro.

Cu ce se ocupă Cristina Belciu, iubita fostului politician

Relația dintre Cristina Belciu și Cristian Boureanu este abia la început, însă are șanse mari să reziste. După despărțirea politicianului de Laura Dincă, după șase ani de iubire, fostul soț al Valentinei Pelinel a fost cucerit de frumusețea tinerei Cristina. Aceasta este, la fel ca predecesoarele sale, model, adăugând însă calitățile de actriță, blogger și influencer.

Cristina, noua cucerire a lui Boureanu, se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori pe Instagram și chiar a apărut pe coperta unor reviste importante de modă din Italia, fiind comparată cu varianta mai nouă a Monicăi Bellucci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...