Despărţire neaşteptată. Motivul pentru care Cristian Boureanu și Laura Dincă şi-au spus “Adio!”

Cristian Cojocaru 01.08.2021, 16:52
Despărţire neaşteptată. Motivul pentru care Cristian Boureanu și Laura Dincă şi-au spus “Adio!”

Despărţire neaşteptată în showbiz-ul românesc după ce, Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus ”Adio!”. După mai bine de șase ani de relație, cei doi au decis ca drumurile lor să le continue în mod separat.

Despărţire neaşteptată în lumea mondenă

Vestea a picat ca o bombă în lumea showbiz-ului. Fostului politician a dat o declarație în acest sens, afirmând că zvonurile sunt adevărate. Potrivit speculațiilor, de mai mult timp exista ipoteza ca cei doi să se despartă, lucru care s-a și întâmplat la scurt timp. Cea care a vorbit pentru prima dată despre despărțirea dintre Boureanu și Laura Dincă a fost Monica Tatoiu.

Vedeta a făcut câteva mărturisiri despre culisele relației dintre cei doi, fiind ferm convinsă că acest deznodământ avea să apară mai devreme sau mai târziu. După doar câteva săptămâni, ipoteza s-a transformat în realitate.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

despărțire neașteptată
Monica Tatoiu a fost prima care a considerat ca relatia dintre cei doi nu va merge

Planurile de viitor s-au năruit

Cristian Boureanu a decis să dea cărțile pe față, astfel că a confirmat despărțirea dintre el și Laura Dincă. Deși cei doi aveau numeroase planuri de viitor printre care și întemeierea unei familii, aceste lucruri nu vor mai fi acum posibile, având în vedere că cei doi nu mai formează un cuplu.

Fostul om politic a venit cu detalii despre motivul care a produs ruperea relației, după mai bine de șase ani. Chiar dacă povestea a fost una frumoasă, așa cum spunea Osho, ”Absolut ceea ce are un început are și un sfârșit”.

 „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.”, a spus Cristian Boureanu.

Cei doi erau împreună încă din anul 2015 și visau să își întemeieze o familie. După doar un an de relație, Cristian Boureanu a cerut-o în căsătorie pe Laura Dincă, iar ea acceptat emoționată. Din cauza unor probleme pe care Boureanu le avea, cei doi nu au putut să apară în fața altarului în mod oficial. Laura Dincă visa să devină mama copiilor lui Boureanu și să fie îmbrăcată în rochie de mireasă așa cum afirma tânăra în urmă cu ceva vreme însă, nimic nu e întâmplător și parcă destinul și-a jucat cartea.