Notele pe care le-a primit Ianis Hagi după reușita din campionat. Curg din nou elogiile pentru român  

Ana Anitoiu 27.12.2020, 13:41
Notele pe care le-a primit Ianis Hagi după reușita din campionat. Curg din nou elogiile pentru român  

Internaționalul Ianis Hagi a primit note de la presa britanică, după reușita pe care a adus-o pentru formația Glasgow Rangers în campionatul Scoției, în urma unui gol important pe care l-a înscris. Românul a scăpat de criticile jurnaliștilor și au început să curgă elogiile pentru român.

Ianis Hagi a adus o victorie importantă pentru Glasgow Rangers

Sâmbătă, Ianis Hagi a înscris golul victoriei pentru echipa sa, Glasgow Rangers, în meciul câştigat, scor 1-0, cu Hibernian, din etapa a 20-a a campionatului Scoției. Fiul legendarului Gheorghe Hagi a fost titular și a marcat singurul gol al meciului, în minutul 33. Apoi, el a fost înlocuit pe teren, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei.

Presa britanică a apreciat foarte mult evoluția lui Ianis Hagi, care a primit printre cele mai mari note ce le-au fost acordate fotbaliștilor care s-au aflat pe teren. În plus, comentariile ce au fost făcute s-au referit la jocul bun pe care l-a făcut, precum şi faptul că golul pe care l-a înscris el a fost extrem de important în obţinerea celor 3 puncte.

Ce note a primit Ianis Hagi de la presa britanică. Cele mai frumoase comentarii

Ianis Hagi a primit nota 7 de la publicația The Scottish Sun, în timp ce The Scotsman i-a acordat nota 8 și a scris despre el: ”Românul îşi regăseşte forma într-un moment cheie al sezonului. O finalizare de fineţe a fost încununarea unei prestaţii excelente”.   

De asemenea, The 4th Official i-a acordat nota 8 internaționalului român, scriind despre el: ”Românul a făcut diferenţa cu singurul gol al meciului şi a adus toate cele trei puncte”.  În plus, BBC i-a acordat nota 7.18, l-a desemnat „Omul meciului” și a aprecizat că: „Hagi şi-a făcut simţită prezenţa pe teren, iar golul său a făcut diferenţa”.

Notele pe care le-a primit Ianis Hagi dupa reusita din campionat. Curg din nou elogiile pentru roman
Ianis Hagi

Ianis Hagi, criticat de presa din Scoția

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ianis Hagi a fost criticat de presa din Scoția, deși a fost titularizat de Steven Gerrard și a înscris un gol în victoria cu 2-0 pe terenul echipei poloneze Lech Poznan. The Scottish Sun i-a dat nota 7, după ce românul nu mai marcase de cinci luni. Jurnaliștii au susținut că internaționalul lasă în continuare de dorit.

”Ianis Hagi încă încearcă să ajungă la un vârf de formă de când a fost transferat definitiv de Rangers. El a părut frustrat până să înscrie, acesta fiind primul său gol din luna august încoace. Înainte să fie schimbat, Ianis Hagi a mai avut ocazie importantă”, au scris jurnaliștii scoțieni.

Ianis Hagi, lăudat de adversarii din grupa pentru Mondiale

Pe de altă parte, tot în această lună, Ianis Hagi a fost lăudat de adversarii din grupa pentru Mondiale. De altfel, Ilija Nestorovski, atacantul lui Udinese, a avut cuvinte de laudă la adresa tricolorilor, în general, dar pe Ianis Hagi aproape că l-a ridicat în slăvi.

”Echipa României este una foarte bună, cu jucători tineri foarte talentați. Îl cunosc pe Pușcaș, alături de care am jucat la Palermo. Totodată, îl știu și pe Mogoș de la Chievo. Pentru mine, cei mai periculoși jucători sunt Pușcaș și Hagi. Eu știu că Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni tineri jucători din Europa”, a spus Ilija Nestorovski.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...