Momentul în care Gheorghe Hagi a răbufnit de față cu un jucător. ”Ești nebun, mă dă nevastă-mea afară din casă”

Cristian Cojocaru 26.12.2020, 15:38
Momentul în care Gheorghe Hagi a răbufnit de față cu un jucător. ”Ești nebun, mă dă nevastă-mea afară din casă”

Este uman să întâmpini momente de slăbiciune, moment pe care l-a avut și cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi, atunci când a răbufnit față de un jucător. Fostul jucător a prezentat această reacție, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Situația în care Gheorghe Hagi a răbufnit față de un fotbalist

Un fotbalist antrenat de către Gheorghe Hagi la Viitorul Constanța, l-a prezentat pe mare fotbalist în situații în care nu l-a mai văzut nimeni. Iulian Mamele povestește că momentul de slăbiciune al lui Hagi, a intervenit după ce, elevii săi au ieșit victorioși într-un meci cu Dinamo. Când proiectul ”Viitorul” era în faza incipientă, Iulian Mamele, fotbalist cu experiență, a evoluat sub comanda lui Hagi.

După cum a spus acesta în cadrul interviului, el a fost și cel care l-a determinat pe ”Rege” să ofere prime de victorie. Anterior, jucătorii Viitorului nu beneficiau de o recompensă sau sumă suplimentară pentru rezultatele victorioase. După ce succesul le-a surâd pe Ștefan cel Mare, ”Billy” așa cum era cunoscut Mamele, a mers la Hagi și a cerut o primă de victorie. Acesta nu a schițat o negație dar negocierile au luat sfârșit în momentul în care fostul jucător a cerut mulți bani pentru trei puncte câștigate.

„Țin minte și la Viitorul. Când am ajuns acolo, băieții mi-au zis: „Bă, tu ești nebun, cum te duci tu la Gică Hagi să-i ceri prime, păi el nu a dat prime în viața lui și vii tu acum”. Și a ajuns Gică să ofere prime chiar și la egal. Gică Hagi premia egalul! I-am bătut pe Dinamo în „Ștefan cel Mare” și a venit la mine, nu eu eram căpitan, era Mitrea. „Billy, spune-mi, cât vreți să vă dau după meciul ăsta”. Îți dai seama, Gică Hagi, care niciodată nu dădea prime, ajunsesem la performanța să vină să mă întrebe pe mine. Și am sărit calul: „Mister, un 2500 euro ar fi bine”.  S-a înroșit: „Bă, tu ești nebun? Păi mă dă nevastă-mea afară din casă!”.”, a fost replica patronului de la Ovidiu.

Iulian Mamele povestește despre momentul de slăbiciune al lui Hagi
Iulian Mamele povestește despre momentul de slăbiciune al lui Hagi

Finalul colaborării cu Hagi a fost unul neplăcut

Deșu experiența avută la Viitorul reprezintă una importantă pentru ”Billy”, acesta recunoaște că finalul colaborării a fost de o manieră opusă,  fiind mai puțin plăcut. Acest final l-a lăsat cu un gust amar, chiar dacă între cei doi există în continuare o relație de respect. Mamele recunoaște că Hagi era o fire vulcanică, iar la un moment dat a devenit ”ținta” marelui fotbalist.

„Gică Hagi era o fire foarte vulcanică, irascibilă, nu se controla și nu se abținea la nervi. Pierdusem acasă cu Brașov, toți am jucat slab, eu eram vânat pentru că aveam cea  mai mare experiență și domnul Hagi a zis că vrea să renunțe, să rezilieze contractele jucătorilor cu experiență. Domnul Iasko m-a chemat la birou și mi-a spus, m-am așteptat ca despărțirea să nu fie așa rigidă, brutală, preferam ceva mai uman. Însă m-am obișnuit cu ideea, am mers și i-am mulțumit pentru tot, i-am strâns mâna și, chiar și azi, îi dau mesaj în fiecare an și-i spun „La Mulți Ani”.”, a dezvăluit fostul fotbalist, Iulian Mamele.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe