“Nora” lui Donald Trump, diagnosticată cu COVID-19. Primele informații despre starea ei de sănătate

Rădulescu Valentin 04.07.2020, 16:41

Numărul cazurilor din SUA este din ce în ce mai mare, iar acum se pare că infecțiile ajung și la mai multe persoane publice. Recent, iubita fiului cel mare a lui Donald Trump a fost diagnosticată cu Covid-19. Care este starea ei de sănătate?

Iubita lui Donald Trump Jr. a fost depistată pozitiv cu Covid-19!

Kimberly Guilfoyle este iubita lui Donald Trump Jr. (42 de ani), fiul cel mare al președintelui Americii. Potrivit presei americane, aceasta a fost testată cu noul Covid-19, dar din fericire este asimptomatică, așa că starea ei de sănătate este momentan stabilă. Iubita fiului cel mare a lui Donald Trump este avocată și fostă prezentatoare la Fox News, iar acum este unul dintre principalii responsabili pentru finanțarea campaniei cu privire la realegerea lui Donald Trump. Totodată, fiul președintelui a fost testat negativ, dar ca metodă de precauție s-a izolat.

„Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică”, a mărturisit Sergio Gor, un alt responsabil pentru campania lui Donald Trump, potrivit New York Times.

“Nora” lui Donald Trump, diagnosticată cu COVID-19. Primele informații despre starea ei de sănătate
“Nora” lui Donald Trump, diagnosticată cu COVID-19. Primele informații despre starea ei de sănătate

De unde ar fi putut Kimberly Guilfoyle să se infecteze?

Kimberly Guilfoyle se află la vârsta de 51 de ani, iar vineri seară a fost la Mont Rushmore, Dakota de Sud, pentru a asista la discursul lui Donald Trump și pentru a vedea focurile de artificii pentru sărbătoarea de 4 iulie. Fosta prezentatoare a fost testată pozitiv în urma unui examen de rutină. După ce a aflat că este infectată, iubita lui Donald Trump Jr. a intrat în izolare.

Potrivit presei americane, Guilfoyle nu a călătorit în același avion cu președintele american pentru a ajunge la Mont Rushmore, deci șansa ca președintele să se fi infectat este aproape nulă. Acum, Donald Trump JR. și iubita lui urmează să revină la Washinton cu mașina. Amintim că SUA are peste 2,8 milioane de cazuri cu coronavirus, iar decesele au trecut peste cifra de 130.000.

Urmăriți Impact.ro și pe