Noi veşti rele pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, are probleme cu legea

Stan Filon 04.03.2021, 13:29
Noi veşti rele pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, are probleme cu legea

Adrian Alexandrov, concubinul Elenei Udrea, are și el probleme cu legea! Omul de afaceri urmează să apară din nou în fața judecătorilor, după ce a depășit cu mașina viteza legală, astfel încât și-a perdut permisul de conducere și a plătit și o amendă consistentă.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, are și el probleme cu legea

Adrian Alexandrov nu se mai gândește banii dați pe amendă, dar vrea anularea suspendării permisului de conducere, deoarece a depășit limita legală cu doar 2 kilometri peste limita impusă de lege care prevede suspendarea dreptului de a mai conduce un autovehicul pentru o anumită perioadă de timp.

Iubitul Elenei Udrea se judecă cu Poliția Rutieră demai bine de un an, însă la prima instanță a pierdut. Nu s-a lăsat păgubaș și a ăcut apel, iar pe data de 21 martie trebuie să se ducă cu dovezi clare în fața judecătorilor care să îi dea câștig de cauză, dacă vrea să mai aibă permis de conducere.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, are si el probleme cu legea
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, are si el probleme cu legea

Este tare nemulțumit că a rămas fără permis de conducere

Data trecută când a fost în fața judecătorilor a venit cu o explicație pe care nu a crezut-o nimeni. În anul 2018, tânărul om de afaceri a fost surprins la volanul mașinii sale, deși avea permisul suspendat. Atunci, el a spus că a auzit focuri de armă în apropierea locuinței sale, așa că nu s-a mai gândit că nu are permis, a sărit repede în mașină și a fugit către cea mai apropiată secție de poliție. Cel puțin așa a susținut Adrian Alexandrov în fața magistraților.

Povestea lui Adrian Alexandrov nu a fost crezută însă de judecător, așa că l-a condamnat la 6 luni de închisoare cu amânare. Dar ce înseamnă, mai exact, această sentință destul de rar întâlnită? Ei bine, „amânarea aplicării pedepsei este o modalitate de individualizare a pedepsei ce constă în posibilitatea (facultatea) acordată judecătorului de a stabili o pedeapsă pentru persoana care a comis una sau mai multe infracțiuni, pe care, dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, o poate amâna (mai riguros, suspenda) până la împlinirea termenului de supraveghere. (…).

Elena Udrea are probleme serioase cu legea

În realitate, deși nu este aplicată, pedepasa stabilită este de iure suspendată condiționat, în sensul că nu se va mai aplica în viitor dacă vor fi realizate condițiile stabilite de lege”, potrivit firmei de avocatură Hota&Asociații, citată de digisport.ro.

Probleme serioase cu legea are iubita omului de afaceri, Elena Udrea, care a fost condamnată recent la 8 ani de închisoare cu executare într-un dosar legat de finanțarea ilegală a campaniei lui Traian Băsescu pentru referendumul din anul 2009. Și fiica lui traian Băsescu, ioana, a primit în același dosar o pedepasă de 5 ani de închisoare. Decizia magistraților nu este însă definitivă.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...