Elena Udrea, primele semne că s-ar fi certat cu iubitul. Gestul făcut de ziua de naștere a lui Adrian Alexandrov

Cristian Cojocaru 06.02.2021, 15:29
Elena Udrea, primele semne că s-ar fi certat cu iubitul. Gestul făcut de ziua de naștere a lui Adrian Alexandrov

Este ceva normal ca în fiecare relație să existe neînțelegeri mai devreme sau mai târziu, probleme care pot fi rezolvate prin comunicare. Acest tip de probleme a apărut și în viața fostului politician, Elena Udrea care pare să se fi certat cu iubitul.

Elena Udrea s-a certat cu iubitul de ziua lui

Elena Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! împreună cu fetița sa, în zona Herăstrău. Ceea ce nu pare la locul său, este faptul că cele două au luat masa la restaurant singure, chiar de ziua logodnicului, Adrian Alexandrov, lucru care îi face pe mulți să se gândească cum că ar exista probleme în relația celor doi.

Viața Elenei Udrea, în vârstă de 47 de ani se împarte între judecătorie și responsabilitățile de părinte. Aceasta este cercetată într-un dosar care vizează finanțarea campaniei electorale de la alegerile prezindențiale din anul 2009. Udrea a fost surprinsă acum aproximativ două săptămâni la Curtea de Apel, București, în aceeași manieră elegantă cu care ne-a obișnuit.

În data de 4 februarie, fosta politiciană și-a făcut iarăși simțită prezența plină de eleganță, într-un restaurant de lux din zona Herăstrăului alături de fiica sa, care pare să fi luat gusturile vestimentare de la mama sal. Deși atunci când era ministru aceasta nu se dădea jos de pe tocuri, de data aceasta era încălțată cu o pereche de UGG-uri.

Din decorul prânzului la restaurant a lipsit Adrian Alexandrov, cel cu care și-a împărțit viața în ultimii cinci ani
Din decorul prânzului la restaurant a lipsit Adrian Alexandrov, cel cu care și-a împărțit viața în ultimii cinci ani

Ce îi desparte pe cei doi

Cele două erau așteptate de către limuzina Mercedes, iar paznicul s-a oferit să îi deschidă portiera, după ce a recunoscut-o pe fosta politiciană. Din decorul prânzului la restaurant a lipsit Adrian Alexandrov, cel cu care și-a împărțit viața în ultimii cinci ani.  Neobișnuit este faptul că în acea zi era ziua de naștere a lui Alexandrov.

Bărbatul a postat doar câteva poze cu fiica sa, Eva Maria, comparativ cu alți ani când în fotografii apărea și Elena Udrea. Deși prietenii se așteptau la un chef pe cinste, acesta nu a aniversat în vreun fel ziua sa de naștere. Alexandrov a menționat faptul că cei doi sunt despărțiți, însă ceea ce îi desparte este doar munca și programul încărcat.

“Nu, eu şi Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă aşteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde şi locuim. Nu facem nimic special, decât muncă şi acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieşim, am evitat contactul cu oamenii şi am respectat regulile.

Am stat cu fetiţa care vorbeşte foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniţă, dar mai aşteptăm o lună – două, să fie totul în regulă. Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe