Iubita lui Liviu Dragnea, probleme cu legea? De ce a fost chemată azi la DNA

Andreea Bisinicu 29.12.2020, 16:33
Iubita lui Liviu Dragnea, probleme cu legea? De ce a fost chemată azi la DNA

Emoții pentru Liviu Dragnea. Iubita lui are probleme cu legea? De ce a fost chemată azi la DNA. Care au fost primele declarații pe care le-a dat logodnica fostului președinte al Partidului Social Democrat, imediat ce a ieșit din sediul Direcției Naționale Anticorupție din Capitală.

Iubita lui Liviu Dragnea, probleme cu legea?

Irina Tănase, iubita politicianului Liviu Dragnea a fost chemată astăzi, 29 decembrie 2020, la DNA. Care a fost motivul citării femeii la Direcția Națională Anticorupție? Are probleme cu logodnica fostului președinte al PSD? Nu, doar că se pare că șatena a fost chemată pentru a da declarații în postură de martor în cazul Tel Drum. La ieșirea din sediul DNA, partenera de viață a politicianului a specificat jurnaliștilor de la Antena 3, pe un ton cât se poate de ironic, faptul că nu a declarat nimic, motivul fiind că pe vremea aceea avea fragedă vârstă de numai opt ani. Irina Tănase a continuat cu înțepăturile, afirmând că procurorul a citat-o doar ca să se cunoască.

„Este o răzbunare a sistemului. Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de procedură penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase, marţi, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

De ce a fost chemata iubita lui Liviu Dragnea la DNA
De ce a fost chemata iubita lui Liviu Dragnea la DNA

„Este o răzbunare a sistemului, nu e o coincidență!”

Irina Tănase susține, de asemenea, faptul că întreaga familie a lui Liviu Dragnea a fost citată de către oficialii de la DNA la o zi după ce iubita politicianului a anunțat că Dragnea se simte rău și că este lucru nu este o coincidență, ci o răzbunare a sistemului din România. Fosta soție a lui Liviu Dragnea, fii acestuia precum și fratele actualei sale logodnice au primit citații de a se prezenta la DNA, pentru a da declarații.

„Nu pot că consider o coincidenţă că pe 22 decembrie spuneam că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia. O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea”, a declarat Irina Tănase pentru Antena 3.

Cum se simte Liviu Dragnea, după ce a contactat coronavirusul

Cum se simte Liviu Dragnea, pare să fie întrebarea care se află pe buzele tuturor în aceste zile. Fostul lider PSD a contactat coronavirusul în închisoare și a fost transportat de urgență la spitalul penitenciarului Rahova. Iubita lui, Irina Tănase, susţine că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea nu este cea mai fericită. Conform spuselor iubitei sale, Dragnea trebuie supus unor examene RMN, dar acest lucru nu i-ar fi permis. Tănase spune vehement că acest lucru se aseamănă cu un soi de tortură care nu poate fi trecut cu vederea.

„E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale, eu consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa”, a completat Irina Tănase, la ieşirea din sediul DNA.

Urmăriți Impact.ro și pe