Noi probleme pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov a rămas fără loc de muncă

Nicu Stan 19.08.2021, 19:31
Noi probleme pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov a rămas fără loc de muncă

Se anunță noi probleme pentru Elena Udrea după ce Adrian Alexandrov a rămas fără loc de muncă. Adrian Alexandrov, tatăl fetiței Elenei Udrea, a fost eliminat din lista brokerilor imobiliari de la agenția unde lucra.

Elena Udrea are din nou probleme. Ce a pîțit iubitul ei, Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, cu care aceasta are o fetiță, a rămas fără muncă după ce a fost eliminat din lista brockerilor de la firma la care muncea.

Astfel, Adrian Alexandrov nu mai apare în lista brokerilor imobiliari ai agenției ReMax, pentru care iubitul Elenei Udrea a muncit în ultimii 4 ani.

Adrian Alexandrov a ramas somer
Adrian Alexandrov a ramas somer

Adrian Alexandro, scos de pe lista brockerilor imobiliari

Tatăl micuței Elenei Udrea a fost eliminat de pe lista agenților și scos și de pe site-ul companiei de la care acesta cumpărase o franciză încă din anul 2017.

De asemenea, Adrian Alexandrov nu mai apărea de ceva vreme în calitate de ”owner” al agenției ci figura doar ca ”team lider”. Pe de altă parte, cifrele societății prin care iubitul Elenei Udrea își desfășura activitatea în domeniul imobiliar erau extrem de slabe în ultimul an.

Ce muncea Adrian Alexandrov

”General Concept Activ SRL”, firma prin care Adrian Alexandrov activa ca și agent imobiliar, a avut o cifră de afaceri de doar 10.467 lei în 2020 și a terminat anul cu o pierdere de aproape 33.000 de lei. De asemenea, în anii de dinainte, partenerul fostului ministru al Turismului reușise să atingă sume mult mai mari: 334.200 lei în 2019 și 461.909 lei în 2018, acestea fiind cifre de afaceri.

De fapt, în urmă cu 4 ani, Adrian Alexandrov anunța că a achizționat o franciză ReMax. Atunci, acesta țintea câteva tranzacții mari, din zona de lux.

Ce spunea Adrian Alexandrov

 ”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru profit.ro

În primă fază, Adrian Alexandrov a încercat vânzarea unei vile de 3,2 milioane de euro în cartierul Primăverii și a uneia situată în Floreasca, de 2,8 milioane euro. Acum, lucrurile au mers prost pentru Adrian Alexandrov și firma sa, acesta nemaireușind să atingă la performanțele din anii trecuți.

Ce studii are Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov are master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a obținut în 2009 la SNSPA și a lucrat în domeniul vânzărilor la o companie de țigări. După asta a plecat 3 ani în Dubai, unde a fost Corporate Sales Representative la Burj International Real Estate. După ce s-a întors în țară, el a lucrat ca manager de vânzări la o cunoscută sală de fitness și apoi a devenit account manager la un fond de investiții.