Elena Udrea s-a închis în casă după condamnare. Cum profită iubitul Adrian Alexandrov. Foto exclusiv

Ioana Bucur 15.03.2021, 11:52

Elena Udrea s-a închis în casă după condamnare. Fosta „blondă de la Cotroceni” nu a mai fost văzută în public de ceva vreme, lăsând tot greul pe umerii partenerului său. Cum profită iubitul, Adrian Alexandrov, de lipsa fostului ministru. Paparazzi Impact au obținut imagini în exclusivitate.

Elena Udrea s-a închis în casă după condamnare

A revenit în țară fiind convinsă că va fi achitată, însă a trăit un șoc uriaș în momentul în care a aflat că a fost condamnată de Curtea de Apel București la opt ani de închisoare, cu executare, în dosarul ce a vizat finanțarea campaniei electorale din 2009. Câteva zile mai târziu, instanța respingea cererea DNA de plasare a Elenei Udrea sub control judiciar după decizia de condamnare.

„Cred că sunt singurul caz în care cineva s-a întors de bunăvoie, dacă aş fi vrut să nu mă întorc, nu mă întorceam de acum doi ani. Am venit pentru că mi-am dorit să mă întorc şi vă amintesc că plecarea mea s-a datorat unei decizii abuzive a instanţei, nu a confirmat-o doar Curtea Constituţională, ieri a confirmat-o avocatul general de la Curtea Europeană de Justiţie. S-a confirmat că decizia pentru care eu am fost condamnată în Gala Bute, pentru care eu am plecat din ţară, a fost o decizie ilegală. Deci despre cazul plecării mele în Costa Rica cred că nu ar fi momentul să discutăm. Cu toate acestea, eu m-am întors de bunăvoie din Costa Rica şi nu cred că se pune problema ca în acest moment să fie vreun risc ca eu să plec undeva, câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România”, a afirmat Elena Udrea, la sosirea la Curtea de Apel Bucureşti.

De atunci, fosta „blondă de la Cotroceni” este de nevăzut. Elena Udrea s-a închis în casă după condamnare, lăsând tot greul pe umerii partenerului său. Paparazzi Impact, mereu vigilenți, au descoperit cum profită iubitul fostului ministru, Adrian Alexandrov, de situație. Potrivit echipei de pe teren, bărbatul a fost surprins la volanul autoturismului de lux al blondei, un Mercedes ce valorează undeva în jurul sumei de 150.000 de euro, mergând la o întâlnire cu un prieten, la un restaurant din zona Floreasca.

Elena Udrea s-a închis în casă după condamnare
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea, reacție șocantă după ce și-a aflat sentința: „O blestem”

Elena Udrea a răbufnit, în momentul în care a aflat că ar putea petrece opt ani în spatele gratiilor. Fostul ministru a mărturisit că vestea a fost un șoc uriaș pentru ea, mai ales pentru că se întorsese în țară cu convingerea că „ceva s-a schimbat în Justiţie şi că poţi să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poţi să te aperi, să aduci probe, şi să demonstrezi că acuzaţiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”. Blonda, care a reușit mereu să își păstreze calmul, în trecut, nu s-a putut controla și a „blestemat-o” pe judecătoarea din dosarul său:

„Nu ştiu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte. Cum să dai opt ani pentru aşa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime şi violuri cinci-șapte ani, am ajuns să dăm pentru corupţie opt ani? ”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia instanţei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...