FOTO EXCLUSIV

Dovada că Elena Udrea nu îşi răsfaţă soţul. Unde a fost surprins Adrian Alexandrov înainte de a merge acasă

Stan Filon, Badea Violeta 29.04.2021, 15:51

A apărut dovada că Elena Udrea nu îşi răsfaţă soţul mai deloc! Dacă mulți încercau să și-o imagineze pe Elena Udrea gătind din greu pentru familia sa, atunci trebuie să se chinuie și mai mult, deoarece blondina care a făcut istorie în politica din România se pare că nu prea se omoară cu gătitul.

Dovada că Elena Udrea nu îşi răsfaţă soţul

Elena Udrea este un nume foarte cunoscut în România. A făcut politică la cel mai înalt nivel în România, a strâns o avere impresionantă, a fost mâna dreaptă a președintelui Traian Băsescu și a avut pe mână cele mai bogate ministere.

De profesie avocat, este greu de crezut că Elena Udrea a mai avut timp să devină o gospodină desăvârșită. Acum avem și dovada! Paparazzy impact.ro l-au văzut mai mereu pe soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, oprind la o shaormerie, în drumul său spre casă. Cumpără de fiecare dată mai multe shaorma cu de toate, cu care se îndreptă spre casa lui din Corbeanca, iar de fiecare dată în trombă, pentru a ajunge, probabil, cu mâncarea fast-food caldă.

Dovada ca Elena Udrea nu isi rasfata sotul
Dovada ca Elena Udrea nu isi rasfata sotul

Shaorma cu de toate

Se pare că Adrian Alexandrov îi place să conducă mașini de lux și îi place să o facă la viteze destul de mari. Din această cauză a și rămas de mai multe ori fără permis. Ultima dată, acesta a contestat măsura ridicării permisului de conducere, iar cazul său a ajuns în instanță. Are deja o bătălie pierdută, pe fond.

Iubitul Elenei Udrea a fost surprins de radar circulând cu 152 km/h pe DN5, în dreptul localității Călugăreni, pe o porțiune de drum unde limita maximă legală este de 100 km/h. S-a ales cu o amendă de 1.305 lei și pentru faptul că a depășit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h i-a fost suspendat permisul pentru 3 luni de zile.

Acest lucru l-a înfuriat pe Alexandrov, care a contestat decizia în instanță. Acesta a susținut în fața magistraților că a depășit cu doar 2 km/h limita peste care ți se suspendă permisul, iar cei 2 km se află în marja de eroare a aparatului radar, este argumentul cu care speră soțul Elenei Udrea să-și recupereze permisul de conducere. Acesta are dreptul de a conduce autoturisme, până la o decizie finală a magistraților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...