Noi probleme pentru Dani Oţil în calitate de viitor părinte. Matinalul de la Antena 1, speriat de ce îl aşteaptă: “Eu nu sunt pregătit”

Ana Anitoiu 16.07.2021, 10:19

Dani Oțil se confruntă cu noi probleme în calitate de viitor părinte. Matinalul de la Antena 1 s-a arătat speriat de ceea ce îl așteaptă, după ce soția lui, Gabriela, va naște un băiețel în această toamnă. Răzvan Simion, care are doi copii, i-a ținut partea.

Ce probleme întâmpină Dani Oțil ca viitor tată

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, vor deveni pentru prima dată părinți în această toamnă. Pregătirile pentru băiețelul lor sunt în toi. Recent, frumoasa blondă a publicat o imagine cu un perete colorat din camera bebelușului decorat cu animale precum leu și maimuță. Totuși, prezentatorul se confruntă cu unele probleme.

Mai exact, înainte de a fi prezentat la ”Neatza cu Răzvan și Dani” un material în care un profesor explica cum se completează, de fapt, fișa de înscriere a unui copil pentru admiterea la liceu, Dani Oțil a recunoscut că nu se simte pregătit.

“Eu nu sunt pregătit să fac toate astea. Pentru a-ţi înscrie copilul la liceu nu ai cum să te încurci, îţi trebuie cel puţin două facultăţi”, a spus Dani Otil. “Mi se pare că te descurajează toate astea, e tare complicat. Şi în continuare procentul de analfabetism funcţional este de peste 50%, e incredibil!”, a completat şi Răzvan Simion.

Noi probleme pentru Dani Otil in calitate de viitor parinte
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Soția lui Dani Oțil, despre un al doilea copil

Recent, Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a spus că se simte foarte bine în general și că sarcina nu îi dă mari bătăi de cap. Cu grețuri s-a confruntat la început, iar din când în când o mai chinuie durerile de spate – momente în care matinalul de la Antena 1 intervine să îi aline suferința cu masaje. Manechinul a spus că ea și partenerul ei nu exclud posibilitatea de a deveni părinți și pentru cea de-a doua dată. Vezi AICI cum și-a făcut Dani Oțil soția geloasă!

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela Oțil pentru playtech.ro.

În ultima perioadă, soția lui Dani Oțil publică pe internet fotografii în care apare cu burtica la vedere și cu câte o înghețată sau băutură răcoritoare – semn că acestea se numără printre principalele ei pofte ca femeie însărcinată. Totuși, bebelușul a împins-o și la experiențe culinare riscante. Mai exact, frumoasa blondă a povestit că a mâncat chipsuri picante, deși nu îi stă în fire, iar în următoarea zi a fost nevoită să consume doar sucuri naturale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...