Dani Oțil a încurcat-o. I-a scăpat porumbelul în direct. Cum a făcut-o geloasă pe soția lui, Gabriela

Ana Anitoiu 16.07.2021, 09:37

Dani Oțil a încurcat-o. I-a scăpat un porumbel în direct, vineri, la matinalul Antenei 1, și a riscat să o facă geloasă pe soția lui, Gabriela, care va naște un băiețel în această toamnă. Cele mai multe femei nu s-ar amuza dacă și-ar auzi partenerul făcând un astfel de comentariu.

Ce gafă a făcut Dani Oțil în direct

Dimineața zilei de vineri s-a prezentat cu o oportunitate pentru Dani Oțil de a-și demonstra dragostea pentru soția lui. Însă, în ciuda faptului că o țară întreagă știe că prezentatorul o iubește pe Gabriela, el a făcut o gafă prin care ar putea să o facă geloasă pe femeia care urmează să-l facă tată pentru prima dată.

Mai exact, în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost sunată o tânără cu ocazia zilei ei de naștere, iar o imagine cu ea a fost afișată pe ecran. Când a văzut-o pe atrăgătoarea sărbătorită, Dani Oțil a reacționat: ”Tu ești la televizor acum Mihaela? Cu ce ești îmbrăcată?”. Apoi, el a întrebat-o și ce vârstă are și a apostrofat-o pentru că era în pijamale atât de târziu.

Dani Otil a incurcat-o. Cum a facut-o geloasa pe sotia lui
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Dani Oțil, despre ce și-ar fi dorit să facă dimineața

Tot în timpul conversației cu frumoasa sărbătorită, Dani Oțil a spus ce și-ar fi dorit el și Răzvan Simion să facă dimineața, dacă n-ar fi fost coprezentatorii matinalului de la Antena 1. Aceasta după ce tânăra le-a spus că plănuiește să se schimbe de pijamale abia pe la ora 17:00.

”Ești minunată”, a spus Dani Oțil. ”Un om care știe ce vrea de la viață”, a intervenit și Răzvan Simion, după care colegul lui a completat: ”Crede-ne, așa am fi făcut și noi, dar banca ne bate la ușă”.

Soția lui Dani Oțil, dezvăluire despre bebeluș

Înainte de acest dialog purtat de Dani Oțil la matinalul Antenei 1, soția lui a făcut joi o dezvăluire despre bebelușul lor. Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a publicat o fotografie din camera băiețelului pe care îl așteaptă alături de prezentatorul de televiziune.

”Recunosc… Camera bebelușului este pentru tot ce nu am avut eu când eram mică”, a scris soția lui Dani Oțil în descrierea fotografiei. În imagine se vede că ea și prezentatorul au ales un tapet vesel pe care apar animale precum un leu și o maimuță, desenate și colorate în culori vii. Gabriela a apărut în cadru zâmbind, cu părul lăsat pe spate și îmbrăcată lejer, cu o rochie albă tip tricou.

Urmăriți Impact.ro și pe