Noi informații despre excluderea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Declarația care a „umplut paharul” în Ștefan cel Mare

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 22.12.2021, 13:36
Noi informații despre excluderea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Declarația care a „umplut paharul” în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic a primit o lovitură devastatoare chiar înainte de Sărbători. „Puriul” fost dat afară de la Dinamo după eșecul cu Farul Constanța de pe teren propriu, scor 0-2. Unele voci susțin însă că nu rezultatul din partida cu „marinarii” l-a demis pe antrenor ci o anumită declarație care ar fi pus pe jar vestiarul „câinilor”.

Mircea Rednic, demis din cauza unei declarații

„Fiecare pasăre pe limba ei piere”, spune un vechi proverb românesc ce pare să se aplice și în cazul demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo. Decizia lui Iuliu Mureșan de a-l da afară pe antrenorul, căruia îi acorda încredere totală în urmă cu doar câteva zile, a stârnit un val de reacții negative în rândul suporterilor alb-roșii.

Se știe faptul că tehnicianul în vârstă de 59 de ani are o relație specială cu fanii formației din Ștefan cel Mare și l-au susținut în totalitate. Însă Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, vine cu o teorie care răstoarnă tot.

Potrivit acestuia, se pare că Rednic nu ar fi putut să fie demis fără acordul suporterilor-acționari ai clubului din Ștefan cel Mare. Prunea a explicat că în această decizie ar fi fost implicați toți cei patru oameni care conduc „din umbră” Dinamo, respectiv Nicolae Badea, Gheorghe Nițu, Marian Iuhasz și Elias Bucurică, lifderul Peluzei Cătălin Hîldan.

Picătura care ar fi umplut paharul a fost, în opinia fostului internațional, declarația „Puriului” potrivit căreia ar fi urma o remaniere drastică a lotului de jucători. 

Nu e în regulă ca un antrenor să bage bani la Dinamo! Am văzut că președintele de la Mediaș a adus de acasă 300.000 de euro, ce e asta? Nu e în regulă! Părerea mea este că declarația lui Rednic de aseară a umplut paharul, când a zis că dă afară 15 jucători și aduce alți 15.

Acum câteva zile a avut loc o întâlnire importantă între principalii sponsori, creditori și antrenor. A fost un mesaj de unitate după acel moment. Credeți că se poate schimba ceva după câteva zile fără acordul acestor părți? Nu poți să dai afară 15 oameni și să zici că aduci alți 15. Portarul, Iliev, a fost eroul echipei și apoi a fost înmormânat. Cum mai controlezi vestiarul? E imposibil!

Răzvan Zăvăleanu este un om de jos pălăria pe partea lui, de financiar. Elias Bucurică, domnul Badea (n.r Nicolae Badea), domnul Iuhasz (n.r Marian Iuhasz) și domnul Nițu (n.r Gheorghe Nițu) se află în spatele echipei. Răzvan Zăvăleanu își face treaba impecabil de când a venit la Dinamo. 400% această decizie nu se lua dacă nu se puneau toți de acord! Nu înțeleg de ce Elias se ascunde, eu îl știu foarte bine. Eu m-am retras din DDB pentru că am văzut că lucrurile nu sunt în regulă!”, a spus Florin Prunea potrivit digisport.ro.

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo

Dinamo, cu Rednic pe bancă, a avut rezultate extrem de slabe. În 11 meciuri a înregistrat o victorie, trei remize şi şapte înfrângeri.

După plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, pe banca roș-albilor a fost instalat Flavius Stoican. Antrenorul, care a mai activat și la U Craiova 1948 în acest sezon începe activitatea la gruparea din Ștefan cel Mare, miercuri 22 decembrie.

„Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!” a transmis Flavius Stoican șefilor dinamoviști, potrivit GSP.

Flavius Stoican a fost jucător la Dinamo în perioadele 2002-2003 și 2007-2008. De asemenea el a fost și tehnician al „câinilor” în 2013-2014 și 2015. În ultimul său mandat, Stoican a fost înlocuit la Dinamo chiar cu Mircea Rednic.

Urmăriți Impact.ro și pe