Incidente la Dinamo – Farul. Aproape 100 de suporteri au rămas blocați. Ce s-a întâmplat cu adevărat

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 21.12.2021, 08:23
Incidente la Dinamo – Farul. Aproape 100 de suporteri au rămas blocați. Ce s-a întâmplat cu adevărat

Dinamo a încheiat un an catastrofal cu o nouă înfrângere. „Câinii roșii” au pierdut pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 0-2 și termină pentru prima dată în istorie pe penultimul loc în clasament. De partea cealaltă, echipa lui Hagi încheie anul pe loc de play-off. Meciul din „Groapă” nu a fost însă lipsit de incidente. Aproape 100 de suporteri ai „marinarilor” au rămas blocați în afara stadionului.

Dinamo, cea mai slabă clasare din istorie la sfârșit de an

După o nouă înfrângere în Liga 1 în ultima etapă din acest an, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat o remaniere drastică a lotului de jucători. Vor pleca nu mai puțin de 14 fotbaliști.

Am vrut să amânăm meciul. Ieri nu ne-am antrenat, ne-am izolat fiecare în camera lui. Au fost mai mulți jucători răciți. Am avut și probleme cu portarii, probleme mari cu fundașii centrali. Am fundași de 8.000 de euro.. ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali. Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki, și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40… Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14”, a declarat antrenorul „câinilor”, după 0-2 cu Farul.

La finalul meciului, Rednic l-a criticat dur pe mijlocașul Răzvan Popa căruia i-a dezvăluit salariul. Popa a fost ridiculizat de George Ganea la golul doi al Farului.

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%. Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.”

Incidente la Dinamo – Farul. Aproape 100 de suporteri au ramas blocați. Ce s-a intamplat cu adevarat

Incidente la Dinamo – Farul. Aproape 100 de suporteri au rămas blocați

Înaintea partdei din Ștefan cel Mare au avut loc incidente la porțile stadionului. Mai mulți suporteri ai echipei lui Gică Hagi nu au putut pătrunde în incinta arenei și au creat un scandal monstru. Deși fanii „marinarilor” au acuzat inițial că din cauza gazdelor nu pot intra în stadion, s-a aflat că, de fapt, ultrașii Farului nu aveau bilete de intrare.

Doi oficiali ai echipei de la malul mării au mers să discute cu cei aproximativ 100 de suporteri care au făcut deplasarea și le-au procurat în cele din urmă tichete de intrare. După mai bine de 20 de minute suporterii constănțenilor au reușit să intre în incinta stadionului.

Au fost luați în primire imediat de fanii alb-roșii, însă nici cei ai Farului nu s-a lăsat mai prejos într-un duel la distanță al galeriilor. Mai mult, în minutul 70 fanii echipei din Constanța s-au luat la bătaie cu stewarzii după ce aceștia le-au confiscat un banner.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe