Noi detalii legate de crima din Arad. Ce s-a aflat acum despre tatăl vitreg al Antoniei. Este cumplit

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 11.11.2021, 20:29
Noi detalii legate de crima din Arad. Ce s-a aflat acum despre tatăl vitreg al Antoniei. Este cumplit

Procurorii au aflat noi detalii legate de crima din Arad. Iată ce a ieșit la iveală în privința tatălui vitreg al Antoniei, care a omorât-o pe fetița în vârstă de patru ani, și ce făcea, de fapt, mama copilei la momentul în care a avut loc tragedia.

Ce s-a descoperit despre tatăl vitreg al Antoniei

Joi, a fost făcută reconstituirea crimei, cu prezența autorului. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a spus că tatăl vitreg a fost scos din arest pentru acest scop şi a fost dus pe tot traseul pe care a purtat cadavrul fetiței într-un geamantan, după ce a omorât-o în locuinţă.

Una dintre concluzii a fost că tânărul în vârstă de 23 de ani care a omorât-o pe fiica în vârstă de patru ani a concubinei sale, iar apoi i-a incendiat trupul lângă un cimitir din Arad, era drogat atunci când a comis ororile.

Noi detalii legate de crima din Arad. Ce s-a aflat acum despre tatal vitreg al Antoniei. Este cumplit
Noi detalii au iesit la iveala despre tatal vitreg si mama Antoniei

Ce făcea mama fetiței când a avut loc crima

Potrivit procurorului, raportul expertizei ce a fost făcută la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice a arătat că firul de păr ce a fost găsit în mâna încleştată a fetiţei era al ei, nu al mamei sale. Femeia nu ar fi luat parte în niciun fel la crima comisă de concubinul ei.

”Am primit raportul de expertiză de la INEC. (…) Profilul firului de păr găsit în mâna fetiţei aparţine victimei, este exclus să fi fost mama la faţa locului. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei. Am efectuat reconstituirea, inculpatul a recunoscut şi rezultă că a fost sub influenţa drogurilor”, a spus procurorul.

De altfel, tatăl vitreg al Antoniei era sub influenţa drogurilor şi atunci când anchetatorii l-au ridicat de acasă, după ce a fost identificat cadavrul fetiței în vârstă de patru ani, în urma publicării unui portret robot. A mai fost stabilit că fetița nu a fost supusă vreunui abuz sexual.

Cu ajutorul imaginilor ce au fost surprinse de camerele video de la Spitalul Matern Arad a fost confirmat faptul că în timpul comiterii crimei, mama fetiței în vârstă de patru ani era internată, deoarece născuse. Femeia, alături de ceilalți doi copii pe care îi are, este într-un centru de protecţie al statului unde primește îngrijiri şi tratament psihologic.

Trupul neînsuflețit al Antoniei, parțial ars, a fost găsit pe 31 octombrie de un bărbat care își plimba câinele, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad. Omul a anunțat imediat poliția, iar oamenii legii au deschis un dosar de cercetare pentru omor şi profanare de cadavre.

Apoi, anchetatorii au publicat un portret robot al fetiței, cerând ajutor pentru identificarea victimei. O persoană care a recunoscut victima a sunat la 112, după care oamenii legii au mers la adresa familiei și l-au ridicat pe suspect, care se afla în pat.

Mai întâi, bărbatul a spus că Antonia a murit în mod accidental în timp ce făcea baie. Fetița în vârstă de patru ani ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, după care el s-ar fi speriat și i-ar fi aruncat cadavrul pe câmp, dar fără să-l incendieze.

Însă, ulterior, în timpul anchetei, bărbatul arestat preventiv și-a schimbat declarația și a spus că a omorât-o pe fetiță deoarece și-ar fi pierdut cumpătul din cauza comportamentului ei, iar apoi i-a incendiat trupul neînsuflețit. Vezi AICI ce s-a aflat despre fratele Antoniei, fetița ucisă în Arad!

Urmăriți Impact.ro și pe