Fratele Antoniei, fetiţa din Arad, în stare de şoc. Micuţul de doar 3 ani a asistat la moartea surorii sale

Ioana Bucur 02.11.2021, 21:36
Fratele Antoniei, fetiţa din Arad, în stare de şoc. Micuţul de doar 3 ani a asistat la moartea surorii sale

O crimă odioasă, văzută prin ochii îngroziți ai unui copil de doar trei ani. Pe măsură ce anchetatorii reconstruiesc ultimele clipe din viața fetiței din Arad, informații noi apar în spațiul public. Fratele Antoniei este în stare de șoc. Micuțul a asistat la moartea surorii sale.

Fratele Antoniei, martor la uciderea fetiței

Criminaliștii implicați în cazul de la Arad au refăcut șirul mișcărilor făcute de criminalul Antoniei, după ce i-a luat viața copilei în vârstă de patru ani. Cele șase zile ce au urmat crimei au fost reconstituite pas cu pas de anchetatori.

Trupul Antoniei a stat nedescoperit timp de patru zile la marginea cimitirului din Arad. În tot acest timp, nimeni nu s-a întrebat unde este copila, dacă nu cumva i se întâmplase ceva.

Se presupune că Antonia ar fi fost omorâtă miercuri, pe 27 octombrie. Iubitul mamei ei le-a spus oamenilor legii că fetița era prea agitată și voia mereu să se joace. Într-un acces de furie, a dat-o cu capul de perete, până micuța și-a pierdut suflarea.

Când și-a dat seama ce făcuse, bărbatul a decis să scape de cadavrul ei. A pus-o într-un geamantan și s-a urcat într-un taxi. După ce a ajuns la marginea cimitirului din Arad, a turnat două sticle de acetonă peste Antonia și i-a dat foc. A chemat un alt taxi și s-a întors acasă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

I-a transmis chiar un mesaj, pe Facebook, iubitei sale, care era internată de mai multe zile la maternitate, după ce și-a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Sâmbătă, 30 octombrie, Antonia a fost găsită de un trecător care a chemat și Poliția. O zi mai târziu, pentru că nu se putea face identificarea, oamenii legii au făcut publică un portret robot al chipului victimei, sperând ca cineva să o recunoască.

Fratele Antoniei, fetiţa din Arad, în stare de şoc. Micuţul de doar 3 ani a asistat la moartea surorii sale

Câteva ore mai târziu, luni, 1 noiembrie, o rudă a recunoscut-o pe Antonia și a luat legătura cu cei de la IPJ Arad. Tot luni, mama Antoniei a fost externată. Nu ar fi pus prea multe întrebări legate de dispariția fiicei sale.

Ce s-a întâmplat cu geamantanul în care a fost transportat trupul copilei

Există un martor la crima teribilă: fratele Antoniei, un băiețel de doar trei ani. Copilul ar fi în stare de șoc, iar specialiștii spun că recuperarea sa va fi una extrem de grea.

Psihologii criminaliști încep să contureze deja portretul acestuia, un portret ce poate fi caracterizat ca fiind „odios”, în condițiile în care bărbatul a putut aduce înapoi cu el geamantanul în care a transportat cadavrul fetiței, fără nicio remușcare.

Se pare că ucigașul Antoniei a urmărit cu atenție toate știrile apărute în mass-media despre acest subiect, ca să știe exact ce informații au anchetatorii și să își poată construi un plan, în cazul în care ar fi fost prins.

Bărbatul de 23 de ani din Arad, care a ucis-o Antonia, fetiţa de doar patru ani a concubinei sale, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Tribunalul Arad.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...