Imagini cu tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad, în timp ce transporta un geamantan mare. S-a întâmplat la scurt timp după decesul micuței

Elena Avramescu 03.11.2021, 10:42
Imagini cu tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad, în timp ce transporta un geamantan mare. S-a întâmplat la scurt timp după decesul micuței

Au apărut imagini greu de privit din ziua în care o fetiță de 4 ani, din Arad, a fost ucisă cu sânge rece de tatăl său vitreg. La scurt timp după producerea tragediei, în fotografiile publicate de presa locală observăm cum bărbatul este surprins în momentul în care transporta un geamantan mare, în care se presupune că se afla trupul neînsuflețit al fetiței către câmpul pe care, ulterior, a fost găsit.

Imagini cu tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad, în timp ce transporta un geamantan

Astfel că filmarea din camera de supraveghere a reușit să scoată la iveală un detaliu macabru. Fratele mai mic al fetiței ucise de tatăl vitreg îl însoțea pe bărbatul care ducea pe câmp, cel mai probabil, trupul neinsuflețit și sunt șanse mari să fi asistat chiar și la incendiere.

Autopsia a reușit să scoată la iveală faptul că fetița a murit imediat după ce a fost lovită puternic la cap. Aceasta nu a fost dată niciodată dispărută, deoarece tatăl vitreg și-a mințit concubina. Se pare că mama fetiței chiar l-ar fi consolat pe bărbat atunci când a aflat că fetița ei ar fi murit accidental.

Imagini cu tatăl vitreg al fetitei ucise din Arad, in timp ce transporta un geamantan
Imagini cu tatăl vitreg al fetitei ucise din Arad

Vecina criminalului de la Arad, declarații halucinante

Una dintre vecinele criminalului de la Arad a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare. Femeia a povestit cum a auzit diverse zgomote suspecte, precum și țipete, dar și pe fetiță plângând și a avut intenția de a bate la ușă pentru a se asigura că totul este în regulă, însă i-a fost teamă de bărbatul violent.

Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul. Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare. Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic.

Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea. A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat.Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat, a povestit femeia, potrivit Antena 3.

Tatăl biologic al fetiţei din Arad, în stare de șoc

În îurmă cu scurt timp, tatăl biologic al copilei a aflat din presă că i-a murit fetița și se află în stare de șoc.

Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am, a spus Daniel Oancea, la Antena 3.

Tatăl acesteia lucrează în Olanda și spune că va veni în țară pentru a încerca să-și salveze măcar băiatul. În plus, nu este pentru prima dată când copiii săi au de suferit, deoarece, în urmă cu doar câteva luni, fetița de patru ani a fost internată cu arsuri într-un spital din Franța.

Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și… Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

Și a plecat in septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital, a mai spus bărbatul, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...