VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nucă a făcut un atu din semnul de la naștere: „Asta sunt eu, cu toate cicatricile mele!’’. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 04.10.2022, 17:00

Nicoleta Nucă nu a făcut un secret din faptul că a apelat la intervenții de ordin estetic – o rinoplastie realizată și din motive medicale, dar și o mărire de bust. Artista a și-a dorit să șteargă și semnul de pe obrazul stâng, pe care îl are de la naștere, dar acest lucru nu a fost posibil. Așa că el face parte din șarmul ei personal. În interviul exclusiv pentru Impact.ro, artista ne-a povestit cum a ajuns să fie dependentă de cremele de protecție solară, cum și-a temperat pofta de shopping exagerat, dar și despre planul de a o lua de la zero alături de iubitul ei în Australia.

Nicoleta Nucă a făcut un atu din semnul de la naștere

  • Nicoleta, cum a evoluat de-a lungul timpului ritualul tău de frumusețe?

S-au tot adăugat produse în rutina mea, s-a mărit numărul de produse care fac parte din fiecare etapă de îngrijire a pielii: de dimineață, de seară, de weekend, sunt foarte multe.

  • Cele mai mari investiții în ce fel de produse le-ai făcut?

Clar pentru ten, țin foarte mult la sănătatea tenului meu, să îl îngrijesc cum se cuvine, să folosesc produsele potrivite nevoilor tenului meu. Cred că cel mai mult investesc în cremele cu spf, am câteva, le mai alternez, dar pentru că tot caut cel mai cel produs cu protecție solară, pentru că este unul dintre produsele esențiale din rutina de îngrijire a unei femei.

  • Ai avut probleme cu tenul din cauza soarelui: pete sau vreo alergie?

Din fericire nu am un ten cu hiperpigmentare. Într-adevăr pentru că am o cicatrice de la naștere pe față, de mică am fost învățată de mama că trebuie să o protejez neapărat cu cremă de soare, astfel încât să nu se pigmenteze mai mult.

  • Ai încercat să scoți respectivul semn sau nu se poate din punct de vedere chirurgical?

M-am interesat mai mult și nu se poate, din păcate, îndepărta. Dar totodată mi-am dat seama că de fapt face parte din mine. Ar fi și păcat, după părerea mea, să îndepărtez ceva ce mă reprezintă. Lumea mă știe de o viață exact așa și am zis că asta sunt eu, cu toate cicatricile mele, cu toate experiențele adunate în urma lor.

  • Ce slăbiciuni are Nicoleta Nucă?

Shoppingul în general cred că este slăbiciunea mea, dar am învățat și asta să mai controlez un pic, pentru că mi-am dat seama că nu are rost să tot cumpăr haine, pe care nu apuc nici măcar să le port. Adică tindeam – pentru că am corectat treaba asta, am reușit – să cheltui foarte mult pe haine pe care le cumpăram, le puneam în dulap. La un moment dat uitam de existența lor acolo și peste un timp, când îmi reaminteam, scoteam haina și era încă cu etichetă și îmi dădeam seama că de fapt nu mă reprezintă.

Dar de ce am cumpărat eu treaba asta? Că nu îmi trebuie, că nu îmi place, că nu-mi stă bine! Și trebuia să le dau, să le donez, să fac ceva cu ele. Și nu avea rost. Atunci am spus că trebuie să lucrez cu mine la treaba asta. Dar cea mai mare slăbiciune cred că sunt animalele. Dacă aș putea să adun toate animalele pământului la mine acasă, aș fi cea mai fericită.

  • Câte animale ai acasă? Sunt adunate de pe stradă?

În momentul de față am doar trei pisici. Nu, două sunt de rasă, pentru că mi-am dorit din toată inima mereu pisici de rasa Sfinx. Am eu o obsesie cu ele. Și a treia este o maidaneză extraordinar de frumoasă.

În ce țară ar vrea să se mute

  • La un moment da îți doreai propria casă, ai apucat să ți-o cumperi sau locuiești tot în chirie?

Nu, momentan nu și nici nu mă grăbesc, pentru că îmi dau seama că o casă te leagă de locul în care ești. Și eu nu știu dacă o să rămân legată aici. Depinde ce ți-e scris până la urmă.

  • Te gândești la un moment dat să te muți în Italia, de exemplu?

Nu în Italia. E foarte posibil la un moment dat să iau în considerare și mutatul în Australia. Departe.

  • De ce în Australia?

Pentru că mi se pare o țară cu potențial foarte mare din toate punctele de vedere. Totuși nu este încă la același nivel de dezvoltare ca toate marile puteri ale lumii în momentul de față și are foarte mare perspectivă. Și atunci am zis că este exact o țară potrivită pentru mine, unde este loc de creștere și mai multă.

  • Și ai fi în stare să o iei de la zero pe toate planurile?

Da, am mai făcut-o cumva. Noi am luat-o ca familie de la zero când ne-am mutat prima dată în Italia. De acolo am început și atunci știu cum este să îți rupi rădăcinile.

  • Iubitul tău ce părere are despre ideea asta?

Este și el de acord. Nu suntem încă de acord cu timingul, pentru că eu aș face un pic mai repede, el un pic mai încolo în timp, dar în principiu ne dorim amândoi același lucru.

  • Să nu zici că te-ai muta la anul.

Nu chiar la anul, dar în 5 ani, da. El ar vrea mai spre bătrânețe așa, mai spre când suntem mai ofiliți un pic.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe