EXCLUSIV

Surpriza cu care iubitul Ioanei Ginghină a impresionat-o pe actriță. A pus totul la punct pentru ziua ei de naștere. „Asta e cea mai arzătoare dorință în acest moment”. EXCLUSIV

Andreea Archip 21.09.2022, 19:40

Ioana Ginghină a împlinit astăzi 45 de ani, dar se simte ca la 20 și un pic. Celebra actriță traversează o perioadă bună atât pe plan personal, cât și profesional. Și-a luat gândul de la maternitate, se bucură de Ruxi, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol și urmează să se căsătorească la anul cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Ca puzze-ul să fie complet, Ioana mai are să își îndeplinească o dorință arzătoare, aceea de a deveni managerul Teatrului Ion Creangă, unde este angajată de 20 de ani.

Ioana, cum a început ziua ta de naștere?

Ziua mea a început la 5:45, așa cum încep toate zilele mele, doar că aveam doi oameni în cadrul ușii cu flori și punguțe de cadouri în mână și cu gurile până la urechi.

Ai avut parte de vreo surpriză la miezul nopții?

Cum ar fi fost să mă trezească la ora 12:00 cineva când mă trezesc zilnic la 5:45?

Buletinul indică 45, dar tu de ce vârstă te simți?

Mă simt de 20 clar, dar un 20 mult mai asumat și cu mai mulți bani la bancă.

Ce cadou ți-a luat Ruxi? Dar iubitul tău?

Ruxi mi-a luat cosmetice, o lumânare parfumată și o rochie. Cadoul de la Cristi este petrecerea din weekend și altceva nu vă mai spun. E doar pentru mine.

Citește și Cadoul inedit pe care Ioana Ginghină i-l pregătește fiicei sale la împlinirea vârstei de 14 ani: “Un nou membru al familiei” GALERIE FOTO!

Ioana Ginghina a implinit 45 de ani
Ioana Ginghina a implinit 45 de ani

Cea mai mare realizare pe care o ai până la această vârstă care ar fi?

Clar Ruxi. Până acum am făcut super treabă cu ea. Să vedem de acum încolo.

Ce mai ai pe “to do list” ca visuri de îndeplinit?

Să devin managerul teatrului la care sunt angajată de 20 de ani, Teatrul Ion Creangă. Îmi doresc să văd acest teatru cum era când am intrat eu în el.

Ar mai fi și altele, dar asta e cea mai arzătoare dorință în acest moment. Apoi ar mai fi să joc într-un musical, un spectacol în care să cânt live și să dansez.

Ziceai că dacă nu apare o sarcina până la ziua ta…renunți la dorința de a deveni mamă pentru a două oară. Ce vești ne dai?

Că nu sunt gravidă.

Tu și tatăl Ruxandrei ați rămas amici după divorț și vă înțelegeți mai bine că niciodată. Te-a sunat de ziua ta să te felicite? Ați păstrat acest obicei sau nu mai e cazul de astfel de familiarități?

Mi-a dat un mesaj, a fost chiar printre primii și cam atât până la această ora. E 11:00 dimineață, mai e timp.

Cum vei petrece de ziua ta? Dai o petrecere cu prietenii apropiați sau te refugiezi în muncă? Sau poate există în plan o escapadă alături de Cristi?

Azi e zi de muncă, așa au fost toate zilele mele care au picat în timpul săptămânii. Plus că Cora, cățelușa noastră, este bonavă, așa că vom fi acasă cu ea.

Sâmbătă însă avem mare party cu prieteni și rude, dar detalii nu am căci Cristi se ocupă de tot. E o surpriză din punctul acesta de vedere, dar să nu uităm că el organizează mari evenimente, deci așteptările sunt mari.

Ce proiecte ai în această toamnă?

Această toamnă mă găsește foarte prinsă. Cu diverse filmări pentru emisiuni la care nu credeam că voi participa vreodată. Apoi stagiunea la Teatrul Ion Creangă a început, la fel și înscrierile la școala mea de actorie MiniArtShow, unde sunt și profesoară alături de alte două actrițe, colege cu mine.

Citește și Ce decizie a luat Ioana Ginghină în legătură cu căsătoria: „Nu îmi mai schimb numele. Gata, asta a fost!”/ EXCLUSIV!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe