Vedeta care a început să plângă când a auzit că Anamaria Prodan divorțează. Ce promisiune făcuse cu aproape patru ani în urmă

Stan Filon, Paul Dobrescu 27.10.2021, 08:07
Vedeta care a început să plângă când a auzit că Anamaria Prodan divorțează. Ce promisiune făcuse cu aproape patru ani în urmă

Divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan este unul foarte cunoscut și toți românii au aflat despre problemele apărute în familia celebrului antrenor. O vedetă din România plânge și se roagă ca cei doi soți să revină la sentimente mai bune și să se împace.

Divorțul Anamariei Prodan a îngenunchiat o vedetă din România, care nu se mai oprește din plâns

Vorbim despre o bună prietenă cu Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan. Aceasta a rămas șocată atunci când a auzit de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și imediat s-a gândit la Ionela Prodan și la ce i-a spus pe patul de moarte. Vorbim despre Elena Merișoreanu, care a împărțit o viață întreagă scena cu Ionela Prodan. Se întâmpla în 2018, când Ionela Prodan era grav bolnavă. Elena Merișoreanu este ultima prietenă care a văzut-o în viață pe Ionela Prodan. Cele două au avut o discuție foarte serioasă, despre care Elena Merișoreanu a ales să vorbească astăzi.

”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click.ro.

Divortul Anamariei Prodan a ingenunchiat o vedeta din Romania, care nu se mai opreste din plans
Divortul Anamariei Prodan a ingenunchiat o vedeta din Romania, care nu se mai opreste din plans

Divorț ”la secret”

Chiar dacă Anamaria Prodan a tot negat divorțul, acesta chiar are loc, mai ales acum, după ce Laurențiu Reghecampf  și-a făcut deja aparișia cu o alt femeie, care așteaptă și un copil. Cel care a anunțat că a depus actele de divorț a fost chiar antrenorul Universității Craiova, care a solicitat ca separarea să fie judecată ”la secret”.

Anamaria Prodan și-a lansat recent cele două volume autobiografice, ocazie cu care a vorbit și despre problemele din familia sa. I-a urat noroc lui Laurențiu Reghecampf și a spus că trăiește cu amintirea unui soț extraordinar.

”Sunt într-o perioadă perfectă. Trăiesc niște momente senzaționale alături de copiii mei și alături de prietenii mei. Sunt atât de sus încât nu pot să văd mizeria respectivă! Nu ne interesează. Trăim cu amintirea unui soț extraordinar, un tată extraordinar, care efectiv a decis să plece pe un alt drum. Fiecare e liber să-și aleagă drumul în viață, sus sau jos! Să-i dea Dumnezeu multă fericire, înțelepciune, să nu uite că noi familia l-am dus pe culmi. Îmi doresc să rămână acolo și să nu decadă! Dumnezeu ne dă lucruri în viață și ni le ia tocmai ca să ne fie bine”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...