Nicoleta Luciu revine la TV? Ce fel de emisiune își dorește vedeta (exclusiv)

Ana Anitoiu 23.11.2020, 20:37
Nicoleta Luciu revine la TV? Ce fel de emisiune își dorește vedeta (exclusiv)

Nicoleta Luciu a dat din casă. Vedeta a dezvăluit cum se descurcă cu patru copii, iar apropiați ai ei au spus că frumoasei brunete i-ar plăcea să revină în televiziune, cu un proiect special.

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane? Cu ce proiect ar vrea să revină la TV

Zvonurile conform cărora Nicoleta Luciu ar reveni la TV circulă tot mai intens, în ultima vreme, deși, până acum, ea a negat acest plan. Totuși, surse din anturajul vedetei au dezvăluit că bruneta are în gând un proiect de televiziune inedit.

”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu, pentru Playtech-Impact.

Nicoleta Luciu este extrem de ocupată, în viața personală. Gătește pentru întreaga familie și își ajută copiii la lecții. Atât pe fiul cel mare, Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, cât și pe tripleții Kevin, Kim şi Karoly, în vârstă de 9 ani, copiii ei.

Mai exact, Nicoleta Luciu își ajută copiii cu lecțiile la limba română și caligrafie. De altfel, vedeta a descoperit un talent al copiilor ei – desenul.

Nicoleta Luciu revine la TV? Ce fel de emisiune isi doreste
Nicoleta Luciu si sotul ei

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre viața ei ca mamă a patru copii. La ce răsfăț nu renunță

În plus, Nicoleta Luciu le-a dezvăluit reporterilor Playtech-Impact despre viața ei, ca mamă a patru copii. Vedeta nu a dorit, însă, să vorbească despre visul ei de a reveni în televiziune.

”Sunt exigentă ca mămică. Nu știu cum se descurcă altele cu mulți copii, că mie patru mi-au pus capac”, a spus Nicoleta Luciu.

Cu toate că este foarte ocupată cu cei patru copii ai ei, Nicoleta Luciu nu renunță la un răsfăț personal. Vedeta, care locuiește în Miercurea-Ciuc, vine în fiecare săptămână la București, pentru a face proceduri estetice. Cel mai recent, Nicoleta Luciu a apelat la epilarea definitivă.

Anul acesta, Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani, și soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, în vârstă de 45 de ani, își vor petrece sărbătorile acasă, din cauza pandemiei de coronavirus. În alți ani, vedeta și soțul ei își petreceau vacanțele mai ales în Croația, unde au un iaht.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-a căsătorit în anul 2012. Omul de afaceri deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 de euro fiecare. În plus, soţul Nicoletei Luciu deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara.

În 2012, când s-a căsătorit cu Nicoleta Luciu, Zsolt Csergo avea o avere estimată la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI