Nicoleta Luciu, decizie radicală. Ce a făcut vedeta pentru a slăbi

Redacția IMPACT 03.04.2020, 15:31
Nicoleta Luciu, decizie radicală. Ce a făcut vedeta pentru a slăbi

Nicoleta Luciu a luat o decizie radicală, în plină criză sanitară. Celebra brunetă a anunțat pe toată lumea că își dorește să urmeze o cură de slăbire. Deși nu este tocmai o perioadă în care să își facă griji pentru silueta ei, acesta a susținut că este o metodă sănătoasă, prin care să își mențină corpul în forme armonioase.

Nicoleta Luciu, decizie radicală. Ce face vedeta pentru a slăbi?

Nicoleta Luciu a renunțat, de aproape un an, la alimentele care i-ar fi putut aduce un potențial în plus de îngrășare. Mai mult, deși nu mai marchează de foarte mult timp apariții pe micul ecran, bruneta a rămas la fel de activă. De asemenea, vedeta e cunoscută pentru tot soiul de tratamente de înfrumusețare, dar și cure de slăbire, pe care le-a tot pus în practică. De aceea, a anunțat că a devenit raw-vegană, de aproape un an, și a ajuns să nu mai consume nici zahăr sau cafea.

Nicoleta Luciu, decizie radicală. Ce a făcut vedeta pentru a slăbi
Nicoleta Luciu a luat o decizie drastică pentru a slăbi, în plină pandemie

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a povestit Nicoleta Luciu, potrivit Viva.

În ultima perioadă, la fel ca multe celebrități de la noi, și Nicoleta Luciu a avut mai multă grijă de familia ei. Pentru a-i păzi pe cei dragi din calea pericolului de îmbolnăvire cu noul virus, aceasta a recurs și la tot soiul de trucuri, pentru a putea să își țină ocupați cei patru copii foarte activi. Vedeta s-a stabilit de mulți ani în Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, și copiii lor, Zsolt, de 12 ani și tripleții Kevin, Karoly și Kim, de 9 ani.

„Suntem bine, cu multe lecții pe cap, așteptăm să treacă pandemia. Am bicicletă de spinning pentru copii. Îi pun să facă 20 de minute pe zi, iar pe Zsolt jumătate de oră. Mergem și la curte, cu minge de fotbal. Oricum, copiii au foarte multe lecții de făcut”, a mai povestit Nicoleta Luciu.

Urmăriți Impact.ro și pe