Nicoleta Luciu nu se poate abține! A ajuns iar pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut de data aceasta

Andreea Bisinicu 06.11.2020, 19:10
Nicoleta Luciu nu se poate abține! A ajuns iar pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut de data aceasta

Nicoleta Luciu nu se poate abține! A ajuns iar pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut de data aceasta fosta Miss România.

Ce intervenții estetice și-a mai făcut Nicoleta Luciu

Nu-i de mirare că a fost considerată cea mai frumoasă femeie din România. Nicoleta Luciu rămâne, în continuare, una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Chiar dacă s-a retras de pe micile ecrane de ceva timp, bruneta este extrem de atentă la felul în care arată.

De data asta, faimoasa mămică a patru copii a apelat la o nouă intervenție. Nu, nu este vorba despre mărirea sânilor sau a buzelor, modificări la care apelează majoritatea vedetelor de sex feminin.

Nicoleta Luciu a făcut o vizită la cabinetul medicului estetician pentru mezoterapie facială, un tratament care te ajută să îți îmbunătățești aspectul tenului. Frumoasa vedetă a postat imagini, chiar din cabinetul medicului.

„De ce să ne arătăm vârsta, când avem medici care ne fac tratamente? Am sânii mari de la 17 ani, normal că după două naşteri, aveam nevoie de operaţie la sâni. Nu am făcut intervenţia pentru showbiz, ci pentru mine. Am peste 30 de ani şi arăt ca de 20 şi ceva. O să-i pun silicoane fetei mele la 18 ani! Femeile ar trebui să facă mai mulţi copii şi să apeleze apoi la bisturiu. Iulia, tu eşti anorexică”, a declarat Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp!”, declara Nicoleta Luciu, acum ceva timp.

Ce operatie estetica si-a facut, acum, Nicoleta Luciu. Cat de bine arata mamica a patru copii
Ce operatie estetica si-a facut, acum, Nicoleta Luciu. Cat de bine arata mamica a patru copii

Ce este mezoterapia și cum se diferențiază de botox

Nicoleta Luciu le-a împărtășit fanilor săi cum se realizează mezoterapia. Acest tratament este pe bază de acid hialuronic injectabil. Doctorul Doboș Călin a explicat, în detaliu, pentru urmăritoarele frumoasei brunete care este diferența dintre acidul hialuronic și botox și ce face fiecare substanță în parte.

„Botoxul se folosește pentru ridurile dintre sprâncene, de pe frunte și din colțul ochilor. Este o substanță care împiedică, în continuare, contracțiile musculare. Blochează mușchii, mai mult sau mai puțin. Depinde de doză, depinde de vârstă, depinde de cât de obișnuită este persoana respectivă. Dar, în principiu, reduce mișcările mușchilor din partea de sus a feței. Acidul hialuronic nu are efect cum are toxina botulimice. Botoxul tratează cauza acestor riduri. Dacă umplem aceste riduri cu acidul hialuronic, efectul nu va dura foarte mult, deoarece contracția musculară fiind foarte puternică, acidul este impins în lateral. Pentru șanțurile de la nas, gură, bărbie, pomeți se poate pune acid hialuronic, pentru că nu sunt zone atât de dinamice.”, a declarat doctorul Doboș Călin, în clipul Nicoletei Luciu de pe Facebook.