Nicoleta Luciu, o nouă intervenţie estetică. Ce şi-a mai făcut bruneta la faţă. Foto

Ana Ionescu, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 10:05

Nicoleta Luciu este de nerecunoscut. Ajunsă la vârstă de 40 de ani, bruneta a devenit dependentă de intervențiile estetice. Fanii au reacționat după ce fosta asistentă TV a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare în care faţa ei este complet schimbată.

Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Fanii au criticat-o dur

Nicoleta Luciu încearcă cu orice preț să ascundă urmele timpului. Chiar dacă a renunțat în urmă cu ani buni la televiziune și s-a dedicat în totalitate creșterii celor trei copii, bruneta este foarte atentă la felul în care arată. În ultimele luni și-a făcut mai multe intervenții estetice pentru a scapa de riduri, dar și-a dorit și buze mai voluptoase, așa că a mers direct la medicul estetician, unde și-a injectat acid hialuronic. Bineînțeles, Nicoleta Luciu a publicat imagini cu noul său look, însă fanii au fost foarte dezmăgiţi de schimbările făcute de vedetă și i-au transmis mesaje dure.

„Au, nu e ok ce ți ai făcut! Pari ciudată și cu retenție de apă. Ai fost odată! Pari nedormită, iar buzele sunt urâte! Păcat chiar erai una din frumusețile României! Ce dracu aveți în loc de creier, de ce o femeie frumoasă caută să se urâțească? Ce-s cu buzoaicele astea, de ce, nu înțeleg Nu te mai poza așa de mândră de cum arăți, că nu mai arăți nicicum! Ai fost odată, dar ți-ai făcut-o cu mâna ta! O femeie e frumoasă naturală, punct! Penibil! Erai atât de frumușică! Foarte umflată și buhăită!”, au fost câteva dintre mesajele pe care admiratorii i le-au transmis Nicoletei Luciu pe reţelele de socializare.

Ce operații estetice și-a făcut Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu merge în ultimul timp foarte des în cabinetele medicilor esteticieni. Și-a făcut recent injecții cu botox pentru estomparea ridurilor de pe frunte și de la ochi. De asemenea, și la nivelul nasului, fosta asistentă și-a dorit câteva modificări, așa că a decis să își injecteze o substanță, în partea de jos, la limita dintre nas și buză, pentru a-l mai ridica puțin. Pe lângă toate acestea, Nicoleta Luciu și-a pus cu ani în urmă și implanturi mamare, ea fiind celebră pentru bustul său impresionant.

Nicoleta Luciu apelează frecvent și la tratamente faciale pentru hidratare, fermitate și luminozitate, printre ele numărându-se PRP, numită și Terapia Vampir.

“După prima sedință de PRP sunt foarte încântată. Am avut două punctișoare mai vinete, nu m-am umflat, m-am machiat, n-am avut nimic. Sunt foarte încântată pentru că tenul este mult mai luminos, n-am mai simțit chestia cu uscăciunea feței”, a marturisit fosta asistentă TV.

Urmăriți Impact.ro și pe