Gestul pe care Nicoleta Luciu îl face pentru tatăl său. E premieră, părintele vedetei e în al nouălea cer

Iancu Andreea 07.04.2021, 20:03
Gestul pe care Nicoleta Luciu îl face pentru tatăl său. E premieră, părintele vedetei e în al nouălea cer

Nicoleta Luciu, frumoasa brunetă care încingea imaginația bărbaților în urmă cu câțiva ani, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se ocupe de familia sa. Aceasta s-a mutat la Miercurea-Ciuc, acolo unde locuiește alături de soțul său Zsolt Csergo și de cei patru copii ai cuplului. Totuși, Nicoleta Luciu nu a uitat de tatăl său și a ales să facă un gest admirabil pentru părintele ei.

Gestul făcut de Nicoleta Luciu pentru tatăl său

Fosta vedetă de televiziune, Nicoleta Luciu, nu și-a uitat tatăl, care locuiește singur în București, în timp ce ea s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul său și de cei patru copii ai lor. Pentru că își dorește ca părintele său să îi fie alături de Sărbătorile Pascale, vedeta a decis să facă un gest impresionant și l-a invitat pe tatăl său, Ion Luciu, să petreacă timpul în familie. Bărbatul a mărturisit, într-un interviu pentru playtech.ro, că este încântat de invitația fiicei sale și de vizita la nepoți, pe care nu i-a mai văzut de doi ani.

Am vorbit ieri cu Nicoleta la telefon și așa am stabilit împreună, să merg la ea, la nepoți. Nicoleta o să pregătească mâncare ungurească, din zona unde stă ea. Sunt fericit, este și normal, că mă duc la ea, mă bucur ca un copil, a spus acesta, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Nicoleta Luciu și tatăl său
Nicoleta Luciu și tatăl său

Nicoleta Luciu a trăit o experiență traumatizantă în copilărie. „Ascundeam cuțitele și topoarele”

Gestul Nicoletei Luciu este unul cu atât mai frumos, cu cât în copilărie, a trăit o adevărată traumă din pricina tatălui său. Acesta era dependent de alcool și reușea să își terorizeze familia. Surorile Luciu și mama acestora trăiau o adevărată dramă de fiecare dată când bărbatul consuma băuturi alcoolice. Atât surorile Luciu cât și mama lor decideau în urmă cu mai mulți ani să fugă de acasă din pricina bărbatului. Vedeta, care între timp și-a format o familie frumoasă alături de afaceristul Zsolt Csergo și s-a mutat la Miercurea Ciuc, a povestit experiența traumatizantă din copilărie.

Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar, a povestit vedeta în urmă cu mai mult timp.

Ion Luciu se confruntă cu probleme grave de sănătate
Ion Luciu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Bărbatul are în prezent probleme grave din pricina consumului de alcool

După zeci de ani, Ion Luciu, tatăl surorilor Luciu, s-a vindecat de patima alcoolului. Acesta recunoaște că s-a speriat din pricina afecțiunilor cu care medicii l-au diagnosticat, bărbatul confruntându-se cu probleme grave de sănătate.

Am probleme cu mijlocul, mai exact am hernie de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor, a mărturisit Ion Luciu pentru playtech.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Nicoleta a mers împreună cu tatăl său la medic, unde a fost avertizat că suferă de hipertensiune, hepatită toxică, neuropatie periferică alcoolică, varice hidrostatice și tahicardie sinusală, toate ducând la un risc crescut de atac cerebral. În plus, pentru a-l obliga să nu mai consume alcool, Nicoleta nu i-a mai lăsat bani pe mână, ea fiind cea care s-a ocupat să îi plătească utilitățile și să îi asigure necesarul de hrană.

Nicoleta, alături de soțul și cei patru copii ai săi
Nicoleta, alături de soțul și cei patru copii ai săi
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...