Nicoleta Luciu a ajuns să fie greu de recunoscut. Și-a schimbat culoarea părului și se îmbracă total diferit

Ana Anitoiu 20.03.2021, 16:34

Nicoleta Luciu a ajuns să fie greu de recunoscut. La vârsta de 40 de ani, vedeta și-a schimbat culoarea părului și se îmbracă total diferit. În plus, faptul că este mamă a patru copii pare că și-a pus amprenta asupra aspectului ei fizic. De altfel, ea a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că îngrijirea acestora ”i-a pus capac”.

Nicoleta Luciu a ajuns să fie greu de recunoscut

Recent, Nicoleta Luciu a publicat o fotografie în care apare complet schimbată. Vedeta a renunțat la nuanța de negru a părului pentru una de castaniu și o tunsoare până puțin peste umeri. Cu un ruj roșu pe buze, ea a apărut în fața fanilor palidă, cu cearcăne sub ochi – ceea ce ar putea indica faptul că nu este străină de oboseală, mai ales ca mamă a patru copii.

În plus, în imaginea pe care Nicoleta Luciu a publicat-o se vede că nu mai arată tocmai ca în urmă cu ceva ani, când făcea furori oriunde pășea cu aspectul ei fizic extrem de atrăgător. Totuși, vedeta face tot posibilul să aibă grijă de frumusețea ei. cu toate că s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de familie, ea face vizite adesea în Capitală pentru proceduri estetice. În fotografia publicată, a apărut și cu o ținută ce nu amintește deloc de rochiile scurte ce îi puneau în valoare odinioară silueta de zeiță. de această dată, a optat pentru o bluză lejeră, cu dungi orizontale, și o pereche de pantaloni negru.

Nicoleta Luciu a ajuns sa fie greu de recunoscut. Si-a schimbat culoarea parului si se imbraca total diferit
Nicoleta Luciu

Ce luptă duce Nicoleta Luciu pentru înfățișarea ei

Se pare că în ultima vreme, Nicoleta Luciu și-a îndreptat atenția către faptul că nu mai este la fel de suplă precum obișnuia să fie, dar și către celulita pe care a căpătat-o. De aceea, vedeta a apelat la o procedură de subțiere. ”Cine mai crede în miracole? EU. 3 ședințe = -5 cm”, a scris ea, în descrierea aceleiași fotografii.

De asemenea, Nicoleta Luciu a dezvăluit că a apelat la terapia vampir pentru o piele frumoasă, precum și la acid hialuronic, botox, epilare definitivă și mezoterapie, printre altele. În ciuda faptului că poate nu mai arată ca acum 10 sau 20 de ani, fanii vedetei nu contenesc cu comentariile prin care își exprimă admirația pentru frumusețea ei.

Nicoleta Luciu, despre viața cu copiii ei: ”Sunt mai rău decât Hitler”

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu a dezvăluit cum este viața ei cu patru copii. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani și s-a mutat la Miercurea Ciuc, mai aproape de soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, a cărui avere a fost estimată în 2012 la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi cazinouri. De la izbucnirea pandemiei de coronavirus, ea s-a concentrat pe rolul de gospodină perfectă – gătește și se ocupă de Zsolt jr. (12 ani) şi de tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani).

Nicoleta Luciu face lecții de limba română și caligrafie cu cei mici, care sunt au talent la desen. Vedeta a dezvăluit cum este ca mamă. ”Sunt exigentă ca mămică, sunt mai rău ca Hitler eu. Eu nu știu cum se descurcă altele cu mulți copii, că mie patru mi-au pus capac”, a spus ea, pentru click.ro.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...