Nici vorbă de FCSB. Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Stan Filon, Mihai Ianoși 26.07.2021, 18:07
Nici vorbă de FCSB. Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

În plin scandal cu soția sa, Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova! Informația este una oficială, după ce reprezentanții clubului au făcut anunțul pe site-ul echipei din Bănie. Oltenii s-au despărțit recent de tehnicianul Marinos Ouzounidis.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

”Laurențiu Reghecampf este noul tehnician al Universității. Antrenorul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament chiar marți după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, se arată în comunicatul U Craiova, postat pe Facebook.

Laurențiu Reghecampf a mai fost dorit la echipă și în trecut, însă negocierile au eșuat. Acum, după plecarea lui Marinos Ouzounidis, cele mai vehiculate nume pentru preluarea băncii tehnice a oltenilor au fost: Costel Gâlcă, Edi Iordănescu, Ladislau Boloni sau Corneliu Papură.

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al Universitatii Craiova
Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al Universitatii Craiova

Nu s-a mai putut gândi nici la fotbal

Spre surprinderea tuturor însă, oficialii clubului s-au înțeles cu Laurențiu Reghecampf, chiar dacă antrenorul a fost văzut duminică seara, pe Arena Națională, în loja celor de la FCSB, iar zvonurile spuneau că acesta ar urma să preia frâiele FCSB.

Chiar dacă s-a aflat în loja celor de la FCSB, tehnicianul a avut parte de o ploaie de goluri. A fost derby între Universitatea Craiova și FCSB, când oltenii au fost înfrânți în mod categoric de jucătorii lui Gigi Becali. Partida s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 4-1.

Laurențiu Reghecampf a antrenat ultima oară la Ahli, în Arabia Saudită, formație la care a fost sub contract aproape trei luni și a strâns 11 meciuri, înregistrând trei victorii, patru remize și trei eșecuri.

Are probleme cu mama sa, dar și cu soția

Laurențiu Reghecampf mărturisea în urmă cu o săptămână pentru Playsport că are probleme și nu se mai poate gândi nici măcar la fotbal. Mama sa are probleme de sănătate, iar toată atenția sa era canalizată spre cea care i-a dat viață.

Cumva, Mihai Rotaru a reușit să îl convingă să semneze un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf a cucerit de două ori titlul de campion al României, cu FCSB, în sezoanele 2012/2013, respectiv 2013/2014. În țară, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov și Concordia Chiajna.

În ultima vreme, antrenorul a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, după problemele pe care le are cu soția sa, Anamaria Prodan, de care a spus în mai multe rânduri că dorește să divorțeze. A început deja să se afișeze cu o altă femeie, spre disperarea soției sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...