Răsturnare de situaţie. De ce nu are voie Laurenţiu Reghecampf să divorţeze de Anamaria Prodan. Aşa se explică multe

Andrei Cezar, Mihai Ianoși 26.07.2021, 16:26
Răsturnare de situaţie. De ce nu are voie Laurenţiu Reghecampf să divorţeze de Anamaria Prodan. Aşa se explică multe

În ultimele săptămâni, posibilul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal. S-au derulat episoade întregi, cu declarații tăiaose, fotografii cu posibile amente, dar și amenințări în stil mafiot, între diverși interlopi antamați să bage bățul prin gard. De fapt, se pare că fostul antrenor de la FCSB nu ar putea să divorțeze prea ușor de soția sa. La mijloc este vorba de un compromis pe care ambii l-au făcut.

De ce nu are voie Laurenţiu Reghecampf să divorţeze de Anamaria Prodan

Cu toate că celebrul cuplu Prodan-Reghecampf a încercat pe cât posibil să ascundă de ochii curioșilor, în ultimele săptămâni, detaliile unui posibil divorț, jurnaliștii au reușit să scoată la iveală dovezi care să confirme că de fapt zvonurile separării celor doi ar putea fi adevărate.

O astfel de dovadă sunt fotografiile din Delta Dunării cu Laurețiu Reghecampf și mărturiile unor oameni care l-au văzut pe actualul soț al Anamariei Prodan, împreună cu două femei și un prieten într-o barcă.

Evident că Anamaria Prodan nu a recunoscut escapada soțului ei și a continuat să afirme că cei doi se înțeleg foarte bine și că nu există probleme de natură conjugală între ei. O strategie a spectacolului mediatic, menită să abată atenția de la principala cauză a scandalului, strategie pe care sexy-impresara a adoptat-o încă de la începutul.

Însă tocmai aici pare să fie problema. Lui Laurențiu Reghecampf nu îi mai convin ieșirile soției sale în presă pe subiectul divorțului, mai ales că, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, fostul tehinician al roș-albaștrilor nu ar mai vrea să continue relația cu ea și i-ar fi interzis acesteia să mai discute cu jurnaliștii problemele din interiorul relației lor.

Unul dintre motivele pentru care fostul tehnician al roș-albaștrilor ar vrea să divorțeze de soție este acela că ar iubi o altă femeie. Ar fi vorba de Floretina Raiciu, un fotomodel celebru, cunoscută pentru ”lipiciul” pe care îl are la bărbații potenți financiar.

De ce nu are voie Laurentiu Reghecampf sa divorteze de Anamaria Prodan
De ce nu are voie Laurentiu Reghecampf sa divorteze de Anamaria Prodan

Compromisul pe care cei doi soți l-au acceptat

Mai mult decât atât, între Reghe și frumoasa blondină nu ar fi fost doar o simplă aventură. La mijloc ar fi vorba chiar de o frumoasă poveste de dragoste, ce se derulează de mai mulți ani. Însă Laurențiu și Ana nu pot divorța momentan.

Surse apropiate de cuplul Prodan-Reghecampf au declarat pentru playsport.ro că cei doi au făcut un compromis.

 “Cum poate cineva să creadă că ei mai sunt împreună, dacă Laur a fost în Deltă cu alte femei? Totul este o strategie a lor. Nu, nu mai formează un cuplu, dar de dragul aparențelor au decis să rămână căsătoriți.

Oricum nu pot divorța în acest moment, pentru că nu pot depune actele în România, ci numai în America, acolo unde s-au căsătorit. Propunerea de a face acest compromis a fost a Anei, iar Reghe a acceptat. A avut, însă, și o condiție. Ca Ana să nu mai facă nicio declarație în presă pe marginea acestui subiect. Vă asigur, însă, că nu vor mai putea să se țină mult timp de această strategie, adevărul va ieși la lumină. Tensiunile și certurile dintre ei sunt imense.

Ana face presiuni uriașe, ba îl manipulează cu copiii, ba amenință că își face rău, ba că va dezvălui secrete despre Reghe, pentru ca mai apoi să redevină iubitoare. Va obosi și ea la un moment dat să tragă pentru această căsătorie, nu poți să lupți la nesfârșit de unul singur. Nu se va termina bine, vă garantez. Ana nu știe să piardă și nu acceptă să piardă”, au declarat surse pentru Playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe