Newton merge la concertul “Maria lu’ Tănase” din 15 decembrie la Sala Gloria

Alexandru Puiu 13.12.2023, 11:32
Newton merge la concertul  “Maria lu’ Tănase” din 15 decembrie la Sala Gloria

Anul acesta, celebrul artist Marius Mihalache are la concertul său din 15 decembrie un partener inedit. Newton, unul dintre cei mai importanți jucători în industria jocurilor de noroc, devine sponsorul principal al concertului lui Marius Mihalache.

Compania dezvolta soluții IT specializate – hardware si software pentru industria jocurilor de noroc, atât în mediul online, cât și offline. Ca inovatori în fiecare aspect al activității noastre, ne dedicăm să redefinim standardele industriei pentru calitate.
Angajamentul nostru față de inovație este ilustrat prin dezvoltarea de soluții revoluționare.

Suntem în fruntea utilizării tehnologiilor AI și ML pentru a îmbunătăți experiența de joc atât pentru platformele online, cât și pentru cele offline. Obiectivul principal al companiei este să depășească limitele și să stabilească noi standarde în industrie.

Cine este Newton

La baza viziunii noastre stă angajamentul de a oferi cele mai bune produse și servicii. Ne străduim să depășim așteptările, prin livrarea unor soluții declinate și optimizate în funcție de nevoile clienților.

Viziunea Newton este clară – să fie liderul industriei, oferind constant produse și servicii de neegalat. Cu accent pe inovație, calitate și satisfacția clienților, Newton este gata să revoluționeze industria jocurilor de noroc și să stabilească noi standarde pentru excelență.

Urmăriți Impact.ro și pe