Nea Marin a spus adevărul despre Liviu Vârciu. Ce se întâmplă cu artistul, de fapt

Nicu Stan 03.01.2022, 08:48
Nea Marin a spus adevărul despre Liviu Vârciu. Ce se întâmplă cu artistul, de fapt

Nea Marin a spus adevărul despre Liviu Vârciu, respectiv ce se întâmplă cu artistul, de fapt. Nea Marin a dezvăluit lucuri neștiute publicului telespectator, din culisele emisiunii sale, despre relația sa cu Liviu Vârciu. Cei doi se înțeleg ca șoarecele cu pisica atunci când se întâlnesc, iar Nea Marin a spus totul despre cum decurge relația dintre ei.

Care este adevărata relație a lui Nea Marin cu Liviu Vârciu. „Așa o vom ține cât vom fi pe pământ”

Este bine știut faptul că Liviu Vârciu și Marin Barbu, alias Nea Marin, sunt ca șoarecele cu pisica atunci când sunt unul în preajma celuilalt.

Însă, ce nu se vede la televizor este că cei doi, pe cât de mult se tachinează, pe atât de mult se iubesc, se respectă și se cunosc suficient de bine încât să nu lase lucrurile mici să le afecteze relația. Ce se întâmplă cu Liviu Vârciu atunci când este pe lângă Nea Marin?

Nea Marin si Liviu Varciu se inteleg ca soarecele si pisica
Nea Marin si Liviu Varciu se inteleg ca soarecele si pisica

Liviu Vârciu îi face viața grea lui Nea Marin

Nea Marin a spus adevărul, plin de emoții, despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu, cel care îi face viața grea de câte ori are ocazia.

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”, a spus râzând Nea Marin, potrivit click.ro.

Nea Marin, gospodar și în spatele camerelor de luat vederi

Nea Marin, deși timpul activ și pus pe treabă, este un adevărat gospodar și în spatele camerelor de filmat. Sărbătorile sunt pe placul lui, iar voia bună și persoanele dragi sunt ingredientele unui Crăciun fericit și al unui Revelion peminunat.

„Pot să vă spun sincer că am avut cel mai frumos Crăciun! Sunt sigur că și anul nou va fi la fel. Am petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Maramureș, la Vasilică Ceterașu, finul meu. Am mâncat tot ce se putea mânca din bucatele tradiționale, alea adevărate din Maramureș – de la sarmale și caltaboș, la cârnați”, spunea Nea Marin.

Unde a petrecut Revelionul Nea Marin

De asemenea, celebrul om de televiziune a petrecut Revelionul la pensiunea unui cumătru de-al său. Acolo a petrecut Nea Marin Revelionul, alături de mai mulți prieteni.

Chiar acum mă îndrept spre pensiunea unui cumătru, acolo ne vom petrece Revelionul. Ne adunăm mai mulți prieteni din toată țara și vom fi împreună la trecerea dintre ani”, a mai spus Nea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe