VIDEO EXCLUSIV

Nana Falemi a refuzat să facă schimb de iubite cu fratele geamăn: „Ne-am pus niște limite, n-am avut glume de-astea”. Pe cine au păcălit, însă, la greu VIDEO EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 17.03.2023, 18:30

Nana Falemi (48 de ani), fost mijlocaş al Stelei şi al naţionalei Camerunului, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, despre fratele său geamăn, despre micii sportivi de la academia sa de fotbal, dar și despre situația actuală a sportului românesc. Nana ne-a mai dezvăluit și cum reușește să se mențină în formă și după ce s-a retras din activitatea competițională.

Este antrenor la academia de fotbal care îi poartă numele

Pe Nana Falemi, în prezent antrenor al Academiei de fotbal FC Nana Juniors, l-am întâlnit, miercuri, la Cinema Afi Cotroceni, la premiera filmului ”Shazam”.

Era înconjurat de copiii lui de la școala de fotbal: ”Ieșirile acestea, la cinema, alături de copiii de la școala mea de fotbal, fac parte din calendarul nostru extracurricular.

E un moment potrivit ca ei să vină și să petrecem timp împreună, echipa să se lege, aceste ieșiri reprezintă o parte din dezvoltarea lor. Iubesc foarte mult copiii, îmi plac, asta e meseria mea.

Acum, ei sunt foarte fericiți că vin la cinematograf, este un film pe care ei l-au așteptat, de mult timp, am mai fost împreună la ”Avatar”, la ”Top Gun”, așa că seria continuă cu ”Shazam”, ne-a declarat Nana Falemi, exclusiv pentru Impact.ro.

Nu a renunțat la sport, nici la 48 de ani: ”Acolo, în sală, antrenamentul este și o formă de meditație”

Nana Falemi și-a păstrat alura atletică, din vremea în care era sportiv de performanță. Dar, evident, cu mult efort. El ne-a vorbit despre acest stil de viață sănătos: ”Nu știu cum rezistă organismul, zilnic, să fac sport.

Este genetic, de la mama, de la tata, de la Dumnezeu. Sportul e un mod de a trăi, e un mod de viață, face parte din rutina zilnică, precum spălatul pe față, pe dinți.

Prin sport, practic îmi reglez nu doar partea fizică. Și mental mă reglez. Acolo, în sală, antrenamentul este și o formă de meditație. Este o necesitate”, ne-a mai spus Nana, exclusiv pentru Impact.ro.

O depășește pe Marina Voica, la numărul de genuflexiuni: ”Eu le fac și cu 100 de kilograme în spate”

La întrebarea câte genuflexiuni reușește să facă, zilnic, în condițiile în care solista Marina Voica a menționat că ajunge și la 100, la vârsta de 86 de ani, Nana Falemi ne-a răspuns, după un moment de maximă uimire.

”Ei, sunt bine. Eu le fac cu 100 de kilograme în spate, e o diferență. Dar, dacă Marina Voica face 100, îți dai seama că eu trebuie să fac mult mai multe”.

Nana Falemi nu a profitat, la întâlnirile cu fetele, de asemănarea izbitoare cu fratele său geamăn, Nomi

Nana Falemi ne-a vorbit și despre fratele său geamăn, Nomi, managerul unor cluburi de sport din București, dar și asociat al proiectului MultiSport, dedicat copiilor: ”Cu fratele meu geamăn, Nomi, colaborez. El are un program, Multisport Junior, ne intersectăm de multe ori, el trimite copiii, la noi, la fotbal. De anul acesta, vom colabora și mai mult, vom organiza și tabere”.

Nana Falemi mai susține, exclusiv pentru Impact.ro, că el și fratele geamăn nu au profitat niciodată de asemănarea fizică, la întâlnirile cu fetele, în oraș: ”În anii tinereții, eu și fratele meu geamăn nu am făcut schimb de locuri, la întâlniri. Ne-am pus niște limite, n-am avut ghestii de-astea între frați. În alte situații, da, la școală, în alte părți, da. Dar, cu fetele, nu!”.

Citește și Detalii noi despre hainele „cu cruce” ale lui Gigi Becali. Designerul patronului de la FCSB explică felul în care le poți comanda!

Despre situația fotbalului românesc: ”Este destul de jos, dar e în urcare. Am încredere”

Fost mijlocaş al Stelei şi al naţionalei Camerunului, Nana Falemi ne-a vorbit și despre situația actuală a fotbalului românesc: ”Stadiul fotbalului nostru este în urcare, este destul de jos, dar e în urcare.

Se clădește foarte mult, la bază, noi îi construim fundația, e ca la o casă, nu se vede încă geamul, mobila nu e pusă, nu e pus nici acoperișul. Am încredere că cei care conduc fotbalul vor reuși să obțină și rezultate, pentru că publicul își dorește mult rezultate. Adică, să vadă casa și că funcționează aerul condiționat, că totul funcționează, ca să continui paralela”.

Video: Daniel Bălan

Citește și Un fotbalist de la FCSB a început să plângă după ce a auzit ce spune Gigi Becali despre el. „Nu ai cum, te afectează”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...