Detalii noi despre hainele „cu cruce” ale lui Gigi Becali. Designerul patronului de la FCSB explică felul în care le poți comanda

Anca Manolica 27.02.2023, 22:43
Detalii noi despre hainele „cu cruce” ale lui Gigi Becali. Designerul patronului de la FCSB explică felul în care le poți comanda

Gigi Becali nu încetează să uimească cu fiecare apariție a sa! În ultima vreme, latifundiarul din Pipera a putut fi văzut purtând haine „creștine” complet negre, care au câte o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă, împreună cu un înscris în limba greacă ce semnifică „Iisus Hristos biruiește”. Designul îi aparține unui creator de modă celebru, care a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri despre vestimentația impresionantă.

Câți bani costă hainele cu cruce roșie ale lui Gigi Becali

În vârstă de 64 de ani, patronul de la FCSB a acordat mereu o atenție sporită stilului său vestimentar și, de-a lungul timpului, a fost lăudat în numeroase rânduri pentru aparițiile sale de excepție.

În ultima perioadă, însă, Gigi Becali a putut fi văzut îmbrăcat aparte. Acesta a apărut în spațiul public cu niște ținute complet negre, cu un semn special pe ele: o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Designul hainelor „creștine” îi aparține creatorului de modă român Alexandru Ciucu, care duce mai departe tradiția familiei sale în domeniul modei.

„Sunt făcute exclusiv la comandă”

Designerul, autorul ineditei ținute, a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre hainele pe care Gigi Becali le-a purtat în ultima vreme. Acesta a dezvăluit că este un model personalizat, realizat la cererea celebrului său client.

„Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special”, a spus Alexandru Ciucu, pentru sursa citată.

Gigi Becali a apelat la o ținută inedită
Gigi Becali a apelat la o ținută inedită

Creatorul de modă a vorbit și despre prețul modelului de hanorac pe care îl poartă patronul de la FCSB.

„Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro.

Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a mai spus acesta.

Totodată, cei care ar vrea să aibă un palton cu același tip de cruce precum are Gigi Becali trebuie să știe că vor fi nevoiți să scoată din buzunar peste 2.000 de euro.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...