Un fotbalist de la FCSB a început să plângă după ce a auzit ce spune Gigi Becali despre el. „Nu ai cum, te afectează”

Mihnea Tălău 14.03.2023, 17:48
Un fotbalist de la FCSB a început să plângă după ce a auzit ce spune Gigi Becali despre el. „Nu ai cum, te afectează”

Imixtiunile patronului FCSB, Gigi Becali, în treburile echipei sunt unele de notorietate. În ultimii ani clubul a avut numai antrenori obedienți, care nu au ieșit din cuvântul patronului. Cel mai mult de suferit au avut jucătorii, certați pentru cea mai mică gafă de finanțator. Mulți, dați afară fără a avea ocazia să prindă mai multe minute în teren, dintr-un moft al patronului.

A plâns în vestiarul FCSB-ului, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Unul dintre aceștia, care a rupt tăcerea este și Dragoș Nedelcu (26 de ani), în prezent jucător la Farul Constanța El este unul dintre fotbaliștii care au cedat criticilor venite din partea patronului de la FCSB.

Fostul antrenor al roș-albaștrilor, Mihai Pintilii, a dezvăluit cum reacționează o parte din fotbaliștii români la critici. Tehnicianul a spus Dragoș Nedelcu a cedat presiunii în perioada în care a fost legitimat la FCSB, scrie digisport.ro.

”Au fost momente când nea Gigi i-a criticat la televizor (n.r. pe jucătorii FCSB-ului). I-am chemat, am vorbit cu ei, încercam să le ridic moralul.

Oaidă e ultimul pe care l-am luat deoparte. E un copil senzațional. Dragoș Nedelcu a plâns în vestiar. Nu ai cum, te afectează (n.r. criticile). Nu ține de mine”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul ”Victory Extra Time”.

Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. „Nu pot să cer nici cinci bani pe el”

Distrugătorul de fotbaliști

Dragoș Nedelcu a jucat 72 de meciuri în prima echipă a celor de la FCSB, și a reușit două goluri și două pase decisive în perioada 2017 – 2022.

Mijlocașul a sosit la FCSB pentru suma de 2.13 milioane de euro, dar în vara trecută a fost cedat gratis la Farul.

Cota sa de piață, este potrivit Transfermarket, de 600.000 de euro.

Și el este un caz fericit. Au fost fotbaliști care după doar o repriză în tricoul FCSB au fost distruși de comentariile finanțatorului Gigi Becali.

”Dau bani daca îl ia cineva”, a spus , nu odată, colericul Gigi Becali.

Și asta după ce jucătorul achiziționat cu surlete și trânbițe era numit de același personaj ba Messi, ba Mbapppe, si i se fixau zeci de milioane de euro cifra de transfer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...