Nadia Comăneci s-a iubit cu Nicu Ceaușescu și Ștefan Bănică Jr, în același timp? Scrisorile interceptate de securitate ar fi dat-o de gol. Detalii uluitoare din viața îndrăgitei gimnaste

Iancu Andreea 12.11.2020, 19:53
Nadia Comăneci s-a iubit cu Nicu Ceaușescu și Ștefan Bănică Jr, în același timp? Scrisorile interceptate de securitate ar fi dat-o de gol. Detalii uluitoare din viața îndrăgitei gimnaste

Dincolo de succesul de care s-a bucurat în carieră, Nadia Comăneci s-ar fi iubit cu pasiune atât cu Nicu Ceaușescu cât și cu Ștefan Bănică Jr., în același timp. Relațiile amoroase ale celei mai îndrăgite gimnaste din România au fost dezvăluite chiar de către securitate.

Nadia Comăneci, iubita lui Nicu Ceaușescu și Ștefan Bănică Jr.

Sportiva, astăzi în vârstă de 59 de ani, a adus bucurie în inimile românilor, care i-au admirat medaliile olimpice, după ce a primit primul 10 din istoria gimnasticii. Totuși, puțini cunosc faptul că Nadia Comăneci s-a iubit în același timp cu Nicu Ceaușescu și Ștefan Bănică Jr. Toate detaliile au fost dezvăluite datorită Securității, care o urmărea îndeaproape pe sportivă.

Pentru că a avut ghinionul să se nască într-o epocă în care comunismul era la putere, Nadia s-a confruntat cu avantajele și dezavantajele unei persoane cunoscute. Astfel, în timp ce numele său i-a deschis calea către diferite oportunități, Nadia Comăneci a avut de suportat rigorile regimului. Gimnasta era permanent urmărită și controlată, neavând posibilitatea de a-și decide propria soartă. Acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care sportiva a ales să ia unele decizii în viața sentimentală.

În timp ce pentru Nicu Ceaușescu a reprezentat mai degrabă un trofeu, idila cu Ștefan Bănică Jr. a adus-o aproape de a deveni mamă. Potrivit Libertatea, Nadia Comăneci s-a iubit cu Nicu Ceaușescu în același timp în care petrecea timpul cu Ștefan Bănică Jr. Mai mult, Nadia ar fi rămas chiar și însărcinată cu Bănică Jr. Artistul chiar obișnuia să îi scrie scrisori gimnastei.

“Ce ți-e așa greu să înțelegi de ce vreau să te văd? Vreau să vorbesc cu tine, să te privesc…” îi scria Bănică Jr. Nadiei în anul 1989.

Nadia Comăneci alături de Ștefan Bănică Jr. foto - libertatea.ro
Nadia Comăneci alături de Ștefan Bănică Jr.
foto – libertatea.ro

Viața sentimentală a Nadiei Comăneci, un adevărat carusel

Amorurile din viața Nadiei Comăneci au fost dezvăluite datorită Securității, care reușea să intercepteze scrisorile și telefoanele gimnastei, precum și întâlnirile sau conversațiile din viața privată. Astfel, în arhivă au ajuns câteva scrisori dintre Ștefan Bănică Jr. și Nadia, pe când artistul avea doar 21 de ani.

Totuși, dincolo de idilele cunoscute deja, Nadia Comăneci a avut și alte povești de dragoste. Astfel, sportiva a avut o legătură cu fotbalistul Ion Geolgău, dar și cu artistul de muzică populară Ion Dolănescu. De asemenea, Constantin Panait a dezvăluit că în perioada aceea efervescentă, Nadia s-ar fi îndrăgostit chiar și de un muncitor de la o benzinărie din Băneasa. Nadia Comăneci ar fi fost pe punctul de a deveni mireasa bărbatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI