Nadia Comăneci, mesaj important despre viitorul Simonei Halep. „Toată lumea îi duce dorul!”

Stan Filon 17.06.2023, 10:37
Nadia Comăneci, mesaj important despre viitorul Simonei Halep. „Toată lumea îi duce dorul!”

Nadia Comăneci a venit cu un mesaj important pentru viitorul Simonei Halep! Zeița de la Montreal este fan Simona Halep și de-abia așteaptă să o vadă din nou pe terenul de tenis. Între timp, însă, audierea sportivei din Constanța a fost amânată pentru a treia oară.

Nadia Comăneci, mesaj important despre viitorul Simonei Halep

Lumea sportului începe să fie nerăbdătoare în ceea ce privește cazul Simonei Halep, acuzată de dopaj, imediat după US Open-ul de anul trecut. Mai exact, fostul număr 1 mondial a fost suspendată din toate competițiile începând cu data de 29 august 2022.

Atunci, Simona Halep a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în sport. În plus, sportiva din România s-a mai ales cu un caz de dopaj, după ce au fost găsite neregularități în pașaportul său sportiv. Jucătoarea de tenis este un pachet de nervi, deoarece nu poate ajunge în instanță, unde să își dovedească nevinovăția. Audierea sa a fost amânată pentru a 3-a oară! Simona Halep a spus că se simte pur și simplu hărțuită.

Nadia Comaneci, mesaj important despre viitorul Simonei Halep
Nadia Comaneci, mesaj important despre viitorul Simonei Halep

„Sper să revină curând și să treacă peste acest lucru”

Între timp, Simona Halep pierde bani pe bandă rulantă. Pe lângă câștigurile pe care le-ar fi avut din competițiile sportive, care nu sunt deloc de neglijat, sportiva din România a început să piardă și contracte de publicitate foarte importante, cum ar fi cel cu BMW sau cel cu Banca Transilvania.

Ei bine, în aceste condiții, Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep. A recunoscut că i-a scris jucătoarei de tenis, însă acum a făcut public și un mesaj pentru jucătoarea de tenis.

„Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis. Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră. Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu”, a spus Nadia Comăneci, pentru ProSport.

În așteptarea audierii sale, care parcă nu mai vine, Simona Halep se antrenează intens la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou. Simona Halep s-a antrenat în Franța alături de Marta Kostyuk, partenera de dublu a Gabrielei Ruse, care a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...