VIDEO

Nadia Comăneci, mesaj superb pentru David Popovici. „Ne vedem la Paris”. Cine a spus: „Băi, Țiriac, n-ai cum să-l duci în SUA să se antreneze”

Sorin Barbu 23.06.2022, 12:32
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru David Popovici. „Ne vedem la Paris”. Cine a spus: „Băi, Țiriac, n-ai cum să-l duci în SUA să se antreneze”

Nadia Comăneci este impresionată de succesul lui David Popovici. A povestit unde l-a văzut prima oară pe tânărul sportiv și i-a transmis că îl așteaptă la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Țiriac a dezvăluit că a vrut să-l ajute pe Popovici să se antreneze în Statele Unite ale Americii, dar a fost refuzat.

Nadia Comăneci, mesaj de încurajare pentru David Popovici. În ce concurs l-a văzut prima oară

Nadia Comăneci a urmărit cu sufletul competițiile în care a concurat David Popovici. A transmis un mesaj în care l-a lăudat pe sportivul de 17 ani și 9 luni care a câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta.

„Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul nu a fost altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie.

După ani de muncă, disciplină şi rezistenţă, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă, ne vedem la Paris 2024”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci, prin intermediul Facebook.

Ion Țiriac este un alt mare sportiv care s-a bucurat pentru succesul obținut de Popovici. A dezvăluit că a vrut să-l ajute în carieră, dar nu a putut să-și ducă planul la bun sfârșit.

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte (n.r. Camelia Potec), care mi-a spus: «Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!»”, a povestit Țiriac, conform TVR.

David Popovici a câștigat la Budapesta medaliile de aur în probele de 200 și 100 de metri liber. Este primul sportiv care reușește această performanță după 49 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe