”N-a ajuns la amantă, a ajuns la nevastă”. Moment genial cu Pavel Bartoș în culisele de la Românii au talent

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 16.04.2021, 22:39
”N-a ajuns la amantă, a ajuns la nevastă”. Moment genial cu Pavel Bartoș în culisele de la Românii au talent

O concurentă de la Românii au talent le-a adus zâmbetul pe buze celor doi amfitrioni, Smiley și Pavel Bartoș, în culisele emisiunii. Tânăra, o frumoasă brunetă din Bacău, și-a spus povestea vieții, cu care a impresionat juriul și publicul show-ului, dar a reușit să stârnească și hohote de râs cu o întâmplare inedită.

Emoție și lacrimi pe scena spectacolului de talente

Viața se dovedește a fi imprevizibilă, lucru de care Andreea Boanță, o tânără de 20 de ani, din Bacău, comuna Mărgineni, s-a convins deja. Românca și-a spus povestea pe scena de la Românii au talent, unde a adus lacrimi în ochii juraților, dar a reușit să îi binedispună în același timp pe Smiley și Pavel Bartoș în culise, cu o experiență trăită la locul de muncă. Tânăra activează la un call center, fiind agent cunoscător de limba italiană, după ce a trăit timp de trei ani de zile în Italia. Andreea și-a dorit să vină pe scenă cu un moment special, prin care își exprimă respectul față de românii plecați peste hotare, totodată amintind de perioada dificilă prin care a trecut după plecarea părinților săi în străinătate, la muncă. Ea însă s-a întors și a ales să își spună of-ul în versuri, pe muzică de hip-hop.

În 2016 am decis să plec și eu și fratele meu, ca să formăm o familie, dar pot spune că e cel mai mare regret al meu. Am văzut cum sunt văzuți românii și cum sunt tratați. Deși nu le-a greșit cu nimic, se vedea în privirile lor că își schimbau privirea când le spuneam că sunt româncă. Ajunsesem să mă întrebe lumea și eu să nu răspund. Mă simțeam izolată, singură. Sunt aici ca semn de respect pentru cei plecați în străinătate, pentru că am fost acolo și am văzut ce înseamnă să fii tratat urât pentru că ești român, a povestit tânăra.

Andreea Boanță, concurenta care a adus și lacrimi dar și zâmbete la Românii au talent
Andreea Boanță, concurenta care a adus și lacrimi dar și zâmbete la Românii au talent

Pavel Bartoș și Smiley, moment comic în culisele de la Românii au talent

Prestația frumoasei brunete pe scena de la Românii au talent a fost impresionantă, versurile sale exprimând încărcătura emoțională a fetei, care a trecut prin experiența străinătății. Deși calitățile sale vocale și prestația din punct de vedere muzical nu au fost apreciate de Andra, care i-a oferit un „NU”, dar a apreciat mesajul transmis, ceilalți membrii ai juriului au trimis-o pe Andreea în etapa următoare cu trei de „DA”. Momentul care însă a stârnit amuzamentul în culise a fost cel al experienței trăite de concurentă în call-center-ul unde lucrează. Aceasta le-a povestit lui Smiley și Pavel Bartoș întâmplarea haioasă.

Andreea Boanță: „Da, sunt agent call-center în limba italiană.”

Smiley: „Adică răspunde la telefoane în limba italiană.”

Pavel Bartoș: „Lucrezi la o firmă sau unde?”

Andreea: „La o companie.”

Pavel Bartoș: „Care a fost cea mai aiurea reclamație pe care ați primit-o?”

Andreea: „Nu pot să o spun la televizor.”

Smiley: „Haide, că dacă e ceva, se taie.”

Andreea: „A ajuns un vibrator greșit.”

Pavel Bartoș: „Cică n-a ajuns la amantă, a ajuns la nevastă.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...