Mugur Mihăescu se întoarce la TV. La ce post va putea fi urmărită noua emisiune a lui ”Garcea”

Nicu Stan 15.04.2021, 13:50
Mugur Mihăescu se întoarce la TV.  La ce post va putea fi urmărită noua emisiune a lui ”Garcea”

Mugur Mihăescu se întoarce la TV.  La ce post va putea fi urmărită noua emisiune a lui ”Garcea”. Actorul nu va juca vreun rol, ci va fi gazada unei emisiuni.

”Garcea”revine pe micul ecran. Cu ce televiziune a bătut palma Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul lui Garcea, se întoarce la TV. Cunoscutul actor putea fi urmărit cu noua lui emisiune la o televiziune tânără.

Astfel, Mugur Mihăescu va modera o emisiune la Metropola TV, televiziune condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari și soțul senatorului PSD, Gabriela Firea.

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, detine Metropola TV
Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, detine Metropola TV

Cum se va numi emisiunea lui Mugur Mihăescu

Mai exact, noua producţie a lui Mugur Mihăescu va fi denumită ”Meriţi” şi va debuta din data de 10 mai. De asemenea, emisiunea lui Mugur Mihăescu va fi un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

Astfel, Mugur Mihăescu va fi concurent pe același orar cu Dan Capatos, care face la Antena Stars emisiunea Xtra Night Show.

Care este deviza emisiunii lui Mugur Mihăescu

”Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să facem să o profesionalizăm din nou.

Meriţi este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a început 2021 cu stângul

Mugur Mihăescu a debutat cu stângul în 2021, aflându-se în centrul unui scandal încă de la începutul anului, din cauza programului Revelion pe care l-a realizat, alături de colegul său Radu Pietreanu, la TVR., la început de 2021.

Mihăescu şi Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanţa Mare, au făcut programul de Revelionul la TVR, fiind considerat de mulți un eveniment controversat.

Programul de Revelion a ajuns pe masa de la CNA

De asemenea, programul de Revelion realizat de Mugur Mihăescu  a ajuns şi pe masa CNA-ului, însă totul s-a terminat fără vreo sancțiune, ceea ce înseamnă că producția nu a încălcat vreo regulă.

”Nu ştiam că, dacă critici pe cineva anume, rişti să fii aruncat la câini. În aceste zile, am fost tentat să caut din nou un tablou cu Nicolae Ceauşescu pe care să mi-l agăţ în perete, acasă, fiindcă doar pe vremea răposatului mai aveam reacţii de genul ăsta. Cu o super voce a ţării, Dan Bittman, cu amicul Pietreanu şi cu toţi ceilalţi. Şi în fapt, ce am făcut? Cam ce au făcut 99% dintre români. Au stat în jurul unei mese, au vorbit despre câte în lună şi în stele, au comentat, ba chiar şi criticat. Şi au şi cântat, că d-aia a fost Revelion, nu?!”, spunea Mugur Mihăescu.

Urmăriți Impact.ro și pe