EXCLUSIV

Mugur Mihăescu, decizie radicală. ”Vând tot și plec din țară”. Ce avere are actorul din ”Vacanța Mare”

Alexandru Catalan 09.04.2021, 18:02

Mugur Mihăescu (53 de ani), alias “Garcea”, a ajuns la capătul puterilor, în încercarea de a-şi salva localurile. Cunoscuta vedetă de televiziune, obişnuită cu suişurile şi coborâşurile vieţii, susține că nu şi-ar fi imaginat nici în cele mai negre coşmaruri această indiferenţă cu care autorităţile îi tratează pe angajații din turism şi din divertisment. În interviul oferit, în exclusivitate pentru impact.ro, ”Garcea” a lansat ideea de a părăsi țara: ”Mă gândesc serios să plec!”

Mugur Mihăescu are o avere considerabilă

Mugur Mihăescu este foarte supărat că nimic nu-i mai merge bine, nici cu actoria, nici cu localurile

”Nu mai ştiu ce să fac. Pe de o parte, cei de la Guvern au surzit şi nu vor să ne ajute. E aprilie şi nu s-a întâmplat mai nimic bun din ceea ce au promis că vor face. În schimb, a apărut regula de a-ţi închide terasa la ora 18.00, în zilele de weekend, adică exact în perioada cea mai bună, cu cel mai bun vad pentru noi, fiindcă toată lumea ştie că zilele de sfârşit de săptămână sunt privite altfel de către orice om din lumea asta decât cele de peste săptămână. Mă gândesc serios să plec!”, ne-a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihaescu alias Garcea
Mugur Mihaescu alias Garcea

”Ideea de a pleca e mai mult decât un zvon, e mai mult decât o intenţie”

Mugur Mihăescu se declară supărat şi pe televiziuni, pe motiv că stau să ”vâneze” declaraţiile, de orice tip, ale vedetelor.

”Nici presei nu mai ştiu ce să-i spun. Dacă deschid gura şi-mi scapă vreo trăznaie, e bucurie, dar nu şi pentru mine. Aşa că ideea de a pleca e mai mult decât un zvon, e mai mult decât o intenţie.

Mă gândesc serios să plec. Însă nu e nicio certitudine, deşi, dacă mă mai zgândăresc mult unul sau altul cu tot felul de chestii care nu funcţionează în viaţa reală, ar putea deveni mai repede decât o cred eu însumi!”, a adăugat fosta vedetă PRO TV.

Mugur Mihăescu nu mai are putere nici să zâmbească

Comicul Mugur Mihăescu a evitat să ofere variante de ţări, în care ar urma să plece, dacă va decide în cele din urmă să facă acest pas. Fiica lui se află la Londra, unde lucrează şi studiază, iar Mugur a petrecut multe vacanțe și în America, așa că pot fi două dintre destinațiile unor noi vieți.

”Nu cred nici în povestea asta de ultimă oră a premierului legată de vaccinarea angajaţilor din HoReCa, care ar permite, cândva, nu se ştie când, să ne redeschidem porţile. Sunt doar vorbe, vorbe, vorbe şi nimic concret. Vaccinarea nu merge încă la parametrii ăia speraţi de noi toţi, aşa că de ce ar funcţiona doar pentru noi şi pentru ceilalţi nu?”, se întreabă vedeta de televiziune.

Mugur Mihăescu nu mai are puterea nici să zâmbească: ”Vă spun sincer. Nu mă mai amuză nimic. Şi atunci mă gândesc că poate asta trebuie să fac, să vând tot şi să plec!”.

”Din martie 2020, Mugur Mihăescu a pierdut 1,5 de milioane de euro, în afaceri”

În urmă cu mai bine de zece ani, Mugur Mihăescu-Garcea se lansa cu mare tam-tam în industria ospitalităţii, înființând primul pub de influenţă britanică la Bucureşti, ‘‘St. Patrick‘‘. Alături de fratele  său, Liviu, Mugur Mihăescu a mai deschis alte două pub-uri, ”Party Room” şi ‘‘Kilkeny‘‘, ambele în Centrul Vechi. Din martie 2020 totul s-a schimbat şi, conform propriilor aprecierilor, Mugur Mihăescu ar fi pierdut mai mult de 1,5 milioane de euro, ca urmare a efectelor regulilor de protecţie sanitare impuse de autorităţi proprietarilor de cluburi, restaurante şi terase.

Averea lui Mugur Mihăescu: o vilă în Pipera și trei localuri, pe care le poate vinde cu aproximativ 500.000 de euro

Mugur Mihăescu spunea, în 2019, că locuiește in Pipera, într-o vilă de 2.000 de metri pătrați.

“Am gazon si pe casă. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș – la ultimul nivel este o terasă, pe care am plantat iarba. Am o gradină cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și cu tot felul de legume”, s-a destăinuit Mugur, la Kanal D.

Dar el deține și trei localuri. Dacă ar fi să vândă afacerile și vila, ar reuși să obțină, lejer, peste 500.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe