Câţi bani plătea, de fapt, Cornelia Catanga pe chirie pentru vila în care locuia. Suma nu este deloc mică (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Mihai Roșoiu 26.03.2021, 19:45
Câţi bani plătea, de fapt, Cornelia Catanga pe chirie pentru vila în care locuia. Suma nu este deloc mică (exclusiv)

Internată în cadrul Spitalului Universitar din București, Cornelia Catanga a decedat la vârsta de 63 de ani. Pe lângă pierderea celei dragi, familia acesteia se confruntă și cu probleme financiare. Cornelia Catanga locuia într-o vilă și plătea chirie lunară.

Cât plătea Cornelia Catanga pentru chirie

Interpreta de muzică lăutărească a decedat în această dimineață, iar vestea a venit ca un șoc atât pentru familie cât și pentru cunoscuții acesteia. Pe lângă pierderea enormă, familia se confruntă și cu o mare problemă cu banii. Aceștia riscă să fie dați afară din cauza faptului că nu au mai plătit chiria în vila în care locuiau cu toții.

Potrivit surselor Playtech.ro, Cornelia Catanga plătea lunar suma de 400 de euro pentru chirie. Din cauza pandemiei, aceasta nu a mai putut cânta la diferite petreceri, astfel că banii s-au împuținat. Banii de chirie proveneau din pensia Corneliei Catanga, însă acum, nici acești bani nu vor mai intra în casă. Așadar, soțul regretatei interprete riscă să rămână pe drumuri. Acesta a cerut ajutorul atât lui Gigi Becali cât și Gabrielei Firea.

”Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani. O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi (n.r. o vor îngropa)”, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Soțul Corneliei Catanga a cerut ajutorul lui Gigi Becali
Soțul Corneliei Catanga a cerut ajutorul lui Gigi Becali

”Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată”

Cea care a dat trista veste a morții Corneliei Catanga în această dimineață, jurnalista Mara Bănică, a menționat în cadrul Antena Stars că solista își pierduse casa. Aceasta a mai adăugat faptul că în viitorul apropiat, trebuia să părăsească și locuința unde stăteau cu chirie, din cauza faptului că nu și-a mai permit să achite plata lunară.

”Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a declarat aceasta, la Antena Stars.

Cornelia Catanga era una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească din România. Acum, mulți colegi ai acesteia deplâng dispariția artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI