Motivul surprinzător pentru care Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii. Chiar el a povestit tot

Badea Violeta 07.11.2021, 10:41
Motivul surprinzător pentru care Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii. Chiar el a povestit tot

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, la un spital din Reșița. Timp de 16 ani, artistul a fost căsătorit cu prima și singura sa soție, Carmen Mihaela. După ce a divorțat de această femeie, artistul a dezvăluit și motivul pentru care nu a avut copii. Iată ce a povestit regretatul interpret de muzică populară.

De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală. De asemenea, interpretul de muzică populară a stat departe de scandaluri, inclusiv de unica soție a divorțat pe cale amiabilă. În urmă cu nouă ani, artistul s-a despărțit de Carmen Mihaela și tot atunci a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut copii.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a spus cântărețul la vremea aceea.

Petrică Mîțu Stoian spunea că nu regretă că nu a făcut copii. De asemenea, el nu crede că dacă ar fi avut, divorţul ar fi fost evitat. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, spunea artistul, conform Realitatea.net.

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian în viaţă
Petrica Mitu Stoian a fost casatorit o singura data si nu a avut niciun copil

De ce nu s-a recăsătorit Petrică Mîțu Stoian

După ce a divorțat de unica soție, Petrică Mâțu Stoian nu și-a mai refăcut viața alături de altcineva. Artistul a iubit-o și a respectat-o foarte mult pe Carmen Mihaela.

Chiar și după separare, interpretul de muzică populară a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestei femei. La un moment dat, Petrică Mâțu Stoian a recunoscut că este într-o altă relație, dar preciza că nu se gândește la căsătorie.

„În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, spunea regretatul interpret în emisiunea „Folclorul sub lupă”.

„Eu le-am cam făcut pe toate”

Deși nu a avut niciun copil, Petrică Mâțu Stoian nu regreta acest lucru și se mândrea cu nepoții săi. Interprtul se declara o persoană împlinită din toate punctele de vedere.

„Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mai spunea artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...