Ce avere avea Petrică Mîțu Stoian şi cui rămân toţi banii. Artistul tocmai îşi deschisese o afacere

Badea Violeta 07.11.2021, 07:41
Ce avere avea Petrică Mîțu Stoian şi cui rămân toţi banii. Artistul tocmai îşi deschisese o afacere

Petrică Mîțu Stoian, unul dintrei cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, a murit, sâmbătă seară (n.r. – 6 noiembrie), din cauza unor complicații pe care le-a avut după ce s-a vindecat de Covid-19. Artistul a fost extrem de respectat atât de colegii de braslă, cât și de public și, de-a lungul timpului, solistul a reușit să câștige bani frumoși datorită talentului său. Mai mult, acesta își deschisese și o afacere. Iată cine va moșteni totul.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian

Regretatul Petrică Mîțu Stoian era extrem de discret în ceea ce privește viața sa persoanlă. Artistul a fost căsătorit timp de 16 ani cu o singură femeie, Carmen Mihaela. În urmă cu nouă ani, cei doi au divorțat amiabil, iar interpretul de muzică populară nu și-a mai refăcut viață cu altcineva.

De-a lungul carierei sale muzicale, Petrică Mîțu Stoian a reușit să strângă bani frumoși, fiind unul dintre cei mai solicitați artiști de pe meleagurile noastre. De asemenea, artistul avea și o afacere. Acesta cultivă căpșune pe terenul lui din comuna Isverna, Județul Mehedinți.

„La Isverna cultiv căpșune, pe un teren de 3.000 de metri pătrați. Părinții nu mai sunt în viață, fiica surorii mele, nepoata, are casa ei, iar eu trag la casa părintească, atunci când ajung acolo. Dar nepoata se ocupă, i-am dat teren.

Ai mei puneau porumb și eu am zis într-o doară: «Hai să punem căpșuni!». Am pus de probă și așa a rămas. La munte, unde clima este mai rece, se coc mult mai târziu, avem chiar și în septembrie. Se coc pe rând”, spunea Petrică Mîțu Stoian.

Acum, averea artistului va rămâne nepoților săi, așa cum chiar el declara într-o emisiune tv.

„În privința recăsatoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor.”, spunea Petrică Mîțu Stoian în emisiunea „Folclorul sub lupă”.

Petrică Mîțu Stoian şi-a presimţit moartea
Petrică Mîțu Stoian tocmai isi deschisese o afacere

Ce a declarat Constantin Enceanu după ce a aflat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Lumea muzicii populare este în doliu. Foarte mulți artiști au reacționat după ce au aflat că Petrică Mîțu Stoian nu mai este. Poate cel mai devastat de această pierdere este colegul și prietenul său, Constantin Enceanu. De-a lungul timpului, cei doi interpreți de muzică populară au cântat împreună și au făcut furori cu melodiile lor.

„E unul dintre prietenii mei și a plecat atât de repede. Nu îmi vine să cred, ne sunam mereu, ne ceream părerea. Nu se poate! A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu mă pot împăca cu ideea asta. E greu să vă povestesc. În câteva minute.. toată prietenia noastră. A murit Mîțu meu, nu pot să cred. Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni

În seara asta mi s-a întâmplat un lucru ciudat. După ce a intrat în stop cardio-respirator, am sunat un prieten să îl anunț. Chiar atunci am aflat că a murit. Nu se poate!”, a spus Constantin Enceanu.

Urmăriți Impact.ro și pe