Motivul ruşinos pentru care Andrei Duban nu ar avea o relaţie cu Adelina Pestrițu. Grațiela a spus tot

Ana Anitoiu 01.04.2021, 20:46

Motivul rușinos pentru care Andrei Duban nu ar avea o relație cu Adelina Pestrițu a fost dezvăluit de soția lui, Grațiela. Ea a făcut o declarație uluitoare despre brunetă și câte o dezvăluire incendiară despre Andreea Mantea și Lora.

Cu ce altă femeie l-ar vedea soția lui Andrei Duban însurat pe partenerul ei

Soția lui Andrei Duban nu s-a sfiit să facă declarații piperate, de 1 aprilie. Grațiela a dat răspunsuri-bombă când a fost întrebată de Cătălin Măruță cu ce altă femeie l-ar vedea însurat pe partenerul ei de viață. A avut de ales între femei celebre precum Anna Lesko, Lora, Andreea Mantea, Iulia Albu și Adelina Pestrițu.

Grațiela Duban nu s-a arătat deranjată de această întrebare și a răspuns exact așa cum a gândit. Mai exact, l-ar vedea pe soțul ei însurat cu Lora, iar motivul este unul simplu. ”I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem”, a spus ea.

Motivul rusinos pentru care Andrei Duban nu ar avea o relatie cu Adelina Pestritu. Gratiela a spus tot
Adelina Pestritu

Motivul pentru care Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată cu Adelina Pestrițu

Pe de altă parte, soția lui Andrei Duban a exclus varianta ca partenerul ei de viață să poată fi interesat vreodată, dacă n-ar fi fost cu ea, de o căsătorie cu Adelina Pestrițu. Grațiela a făcut o declarație fără perdea în acest sens.

”Cu Adelina nu. Andrei, dacă ar fi putut să mă ia și pe mine de nevastă virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu… A fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a spus soția lui Andrei Duban la Pro TV.

Soția lui Andrei Duban, dezvăluire incendiară despre actor și Andreea Mantea

Grațiela Duban, care a fost concurentă la ”Survivor România”, nu s-a oprit aici cu declarațiile piperate. Ea a dezvăluit și ce a descoperit despre soțul ei și Andreea Mantea, în urmă cu 12 ani, la începutul relației lor. Mai exact, actorul avea în calculator câteva imagini cu bruneta goală pușcă. Descoperirea ar fi amuzat-o, în loc să îi provoace o criză de gelozie. Totuși, ea a precizat că nu i-ar vedea împreună pe cei doi.

”Ea a fost cu Cristi Mitrea și lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei. Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât… Uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: «Hai, du-te și fă-te de râs și la astea».”, a mai spus Grațiela Duban la Pro TV.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...